K_Filonenko

Гель для інтимної гігієни Venus з екстрактом ромашки.

Гель для інтимної гігієни Venus з екстрактом ромашки.

Нещодавно в мене закінчився мій улюблений Lactacyd Pharma, і попався мені цей гель, тож вирішила ризикнути спробувати.
І я приємно вражена якістю цього засобу для інтимної гігієни. Він дуже ніжний та приємний.
Обрала гель для інтимної гігієни Venus з екстрактом ромашки (чисто через рожеву упаковку😄) – це делікатний засіб, спеціально розроблений для щоденного догляду за інтимною зоною. Він дбайливо очищує, заспокоює та зволожує ніжну шкіру, забезпечуючи відчуття свіжості та комфорту протягом усього дня.

Гель для ін�тимної гігієни Venus з екстрактом ромашки.

Упаковка: засіб сає стильну, зручну упаковку з цікавим дозатором, який зустрічаю вперше, але він досить таки зручний.

Запах: Аромат приємний, квітковий, ненав'язливий.

Консистенція: Консистенція густого гелю, який слабо піниться.

Враження: Засіб мені сподобався, він дає відчуття свіжості та чистоти, але не пересушує шкіру. Справді дуже делікатний. Я його навіть використовувую для гігієни доньки.

Чому варто обрати гель Venus з екстрактом ромашки?
* Натуральний склад: Основою гелю є екстракт ромашки, відомий своїми заспокійливими та протизапальними властивостями.
* Ніжна формула: Гель має м'яку, не пінящуюся текстуру, яка не порушує природний pH-баланс інтимної зони.
* Глибоке очищення: Ефективно видаляє забруднення та бактерії, не висушуючи шкіру.
* Зволоження: Завдяки своїм зволожуючим компонентам, гель допомагає зберегти природну вологість інтимної зони.
* Гіпоалергенний: Мінімальний ризик виникнення алергічних реакцій.

Як використовувати?
Нанести невелику кількість гелю на вологу шкіру інтимної зони, злегка помасажувати і ретельно змити теплою водою.

Чого очікувати від використання гелю Venus?
* Зняття подразнення та неприємних відчуттів.
* Відчуття свіжості та чистоти.
* Зволоження та пом'якшення шкіри.
* Захист від розвитку інфекцій.

Активні компоненти:
* Екстракт ромашки: Заспокоює шкіру, знімає запалення.
* М'які поверхнево-активні речовини: Дбайливо очищають шкіру, не викликаючи подразнення.
* Гліцерин: Зволожує шкіру, запобігаючи її сухості.
* Молочна кислота: Підтримує природний pH-баланс.
* Парфумерні композиції: Надають гелю приємний аромат.

Лактацидом я користуюся вже більше 3 років, але тепер буду чергувати з засобами від Venus. Ціна-якість у цих засобів справді не відповідає, бо якість відмінна за таку доступну ціну!
Гель для інтимної гігієни Venus з екстрактром ромашки – це чудовий засіб для догляду за інтимною зоною. Він забезпечить вам відчуття свіжості, чистоти та комфорту протягом усього дня.
Рекомендую!