wowmom

Kerastase Premiere - коли не одразу зрозуміла цю серію, але потім в неї закохалася

Kerastase Premiere - коли не одразу зрозуміла цю серію, але потім в неї закохалася

Привіт, красуні!

З лінійкою Kerastase Premiere я знайома давно, але, зізнаюсь, не одразу її зрозуміла. Справа в тому, що я раніше не користувалася професійними засобами для волосся, і через своє незнання, просто не правильно їх використовувала. Та як підсумок - отримувала поганий результат на свої шевелюрі.

Проте, я врахувала свій минулий досвід, провела, так сказати, роботу над помилками, і було приємно здивована, який класний ефект від цієї серії.

На тестування в мене є декілька засобів: це декальцинуючий пре-шампунь для відновлення та усунення пошкоджень, декальцинуючий шампунь-ванна, та зволожуючий фондан (читай- кондиціонер).

Тож, поговоримо більш детально про кожну позицію.

Отже, першим кроком в цій лінійці - є декальцинуючий пре-шампунь для відновлення та усунення пошкоджень.

Його треба нанести невелику кількість на вологе волосся по всій довжині (відступаючи 10 см від коренів), і залишити на 5-7 хвилин.

Раніше, я намагалася прямо добре просочити волосся цим засобом, і це була моя помилка. В такому випадку я відчувала сильне обтяження і склеєння пасм.

Тепер я використовую зовсім трошки цього пре-шампуню, та намагаюся ретельно його розподілити.

Як результат - волосся стає наче слизьким, і добре прочісується, навіть у вологому стані.

Пре-шампунь має гелево-силіконісту текстуру, та приємний косметичний аромат. Сам по собі він доволі рідкий, і через це я з ним спочатку "перебільшувала".

Але зараз я зрозуміла, що при використанні цього засобу, треба пам'ятати тільки одне: "краще менше, ніж більше", і буде вам щастя.

Не змиваючи пре-шампунь, наступним кроком, треба нанести декальцинуючий шампунь-ванну, для якісного очищення шкіри голови.

Одним із головних його плюсів є те, що шампунь не містить агресивних миючих ПАРів, а саме SLS, або SLES (хоч я до цих компонентів в цілому відношуся нормально).

Сам шампунь дуже густий і концентрований, тож для одного використання його треба зовсім-зовсім трошки.

Знову ж таки, минулого тестування, я за за звичкою, наносила занадто багато засобу, і мені здавалося, що він погано вимивається, і погано очищує шкіру.

Тепер я розумію, що шампунь дуже класний, дуже економний, і з ним волосся не плутається.

І, вишенька на торті - зволожуючий фондан-кондиціонер для пом'якшення та відновлення жорсткого волосся.

Дійсно класний та ефективний засіб, який виконує всі заявлені функції (ну тільки відновлення під питанням:-)).

Він дуже економічний у використанні, з ним волосся легше розчісується, та вкладається.

Кондиціонер має густу текстуру, та класний парфумований запах.

Наносити його треба на всю довжину після шампуню, і залишити на 5 хвилин.

Для більшої ефективності, краще трохи помасажувати волосся, щоб засіб обволік кожну волосинку.

Що стосується результату, то фото "після" скажуть самі за себе.

Після укладки, волосся виглядає так, ніби ви вийшли з салону.

Воно блищить, не топорщиться, і не плутається.

Якщо все зробити правильно, то волосся залишається об'ємним, при тому, що довжина м'яка і зволожена.

Хочеться вірити, що при регулярному використанні лінійки Kerastase Premiere, я буду бачити не тільки позитивний візуальний ефект, а ще й накопичувальний.

І дійсно, інколи треба давати другий шанс засобам, які спочатку здавалися, що тобі не підходять.

Бо зараз я дуже задоволена.

Дякую за увагу 😘