Zhukovka

Лущення шкіри більше не для мене!

Лущення шкіри більше не для мене!

Так-так-так 😍 Розпаковка нового замовлення і одразу відгук на лосьйон, який я вже встигла затестити!

Привіт, дівчата! Хочу поділитися своїми враженнями про зволожувальне молочко для тіла Velvet Body Milk Green Tea від українського бренду Piel. Цей продукт вразив мене настільки, що я просто не можу залишити його без уваги.

Молочко представлене у пластиковому флаконі об’ємом 250 мл із кришкою фліп-топ, яка має захисну мембрану. Це приємно, адже продукт зберігається надійно і не розливається. Погодьтеся, дрібниця, але така увага до деталей викликає довіру до бренду.

Молочко має надзвичайно приємну, поживну текстуру, яка ідеально підходить для сухої шкіри🩷. Особливо це актуально взимку, коли шкіра ніг лущиться і стає дуже чутливою ( якщо ви облазите взимку, наче рептилія, як і я - рада вітати в клубі 😅) Засіб прекрасно зволожує, насичує і навіть допомагає загоювати мікротріщини. Вражає те, як воно вбирається, танучи при контакті з тілом, залишаючи шкіру м’якою і доглянутою ✨

Аромат – справжня насолода. Легка, врівноважена парфумерна композиція із нотками зеленого чаю. Цей запах не набридає, а навпаки, створює відчуття комфорту та затишку. Якщо ви фанат такого аромату, це буде ваш маст-хев 100%

Молочко має чудовий склад, що забезпечує ефективний догляд:

🌿Екстракт алое вера – глибоко зволожує, заспокоює і відновлює шкіру. Він стоїть на самому початку у складі, а отже є основою цього лосьйону. Вже уявили наскільки він потужний?
🌿Гліцерин – притягує вологу і утримує її в шкірі.
🌿Арганова та олія морінги – живлять, пом’якшують і допомагають відновити захисний бар’єр шкіри.
🌿Гіалуронова кислота – інтенсивно зволожує та робить шкіру більш пружною.
🌿Колоїдне срібло – має антибактеріальні властивості, допомагає загоювати мікротріщини.

Молочко для тіла Velvet Body Milk Green Tea – це справжня знахідка для тих, хто шукає якісний догляд і неймовірні відчуття після кожного використання. Ідеально підходить для сухої і чутливої шкіри, для шкіри котра потребує постійного зволоження, для шкіри, котра стягена і лущиться після кожного прийому душу 🚿Я залишилася у захваті і впевнена, що це не останній продукт від Piel у моїй косметичці!

Рекомендую спробувати!