Spodobaieva Maryna

HiSkin Crazy Hair Orange Oil Mix For Low & Medium Porosity

Це вже моя друга олійка від HiSkin, про першу писала тут (вона теж чудова):

https://club.makeup.com.ua/post/33610/

Навіщо шукати, щось нове коли перевірене часом. Промаслювання – це процедура змащування волосся натуральними оліями, спеціально адаптованими до пористості волосся. Масляна суміш складається тільки з натуральних рослинних олій, а жирні кислоти, що містяться в них, були спеціально підібрані для волосся з низькою і середньою пористістю. Що ще важливіше, олії допомагають підтримувати зволоження, роблячи пасма м'якими і помітно гладкішими.

Особливості Crazy Hair Orange Oil Mix For Low & Medium Porosity від бренда HiSkin:

• забезпечує волоссю інтенсивне живлення;
  • глибоко зволожує локони;
  • заповнює порожнини у структурі пасом середньої та низької пористості;
  • розгладжує кутикули та усуває пухнастість;
  • стимулює процеси відновлення;
  • покращує стан посічених кінчиків;
  • надає волоссю пружності, еластичності та життєвої сили;
  • робить локони шовковистими та блискучими;
  • має неповторний апельсиновий аромат.

Склад: Oryza Sativa Bran Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool.

Містить олії рису, насіння соняшника, авокадо та солодкого мигдалю, вітамін Е, які є напівпроникними, тому ефективно заповнюють порожнини у пасмах. Регулярне використання сприяє відновленню та підтримці належного стану волосся.

Застосування: використовую по-різному, перший варіант рекомендує виробник, намочити волосся теплою водою, полотенцем прибрати зайву вологу, нанести мікс олій і залишити на 20 хвилин.

Також використовую на сухе волосся за 15 хвилин до миття, як пре-шампунь.

І після миття, тут треба бути максимально обережним, засобу треба дуже мало, класно забирає зайву пухнастість.

Навіть не знаю чи правильно я зробила, можливо... це ще один спосіб відволікти себе зараз, але вирішила повернутися до Instagram і почати ділитися враженнями на те, що я люблю.

Зараз там будуть трошки старі дописи тай пусто в цілому, я в процесі, тай чесно вже забула, як користуватися. Думаю мені треба пару тижнів. Посилання буде в шапці профілю, на жаль не можна додавати до допису.

Буду рада кожній♥️