MAXIMOVA🌷

Настав їх час!!!

Настав їх час!!!

Вітаю нас всіх в холодному вітряному сезоні, з опалюванням в приміщеннях, яке сушить шкіру, в тому числі і губ. Наші губи іноді частіше, іноді рідше, але потребують додаткового догляду або підготовки до макіяжу.

Я вже пару осінніх місяців користуюсь даними продуктами, дуже рекомендую звернути увагу - це дієві і бюджетні продукти.

Настав їх час!!!
Настав їх час!!!
Настав їх час!!!

Скраб має красиве пакування, туба упакована в картонну коробку красивого дизайну. Формат стіка дуже зручний для використання та транспортування. А аромат приємний, нагадує солодкий м'ятний льодяник.

Використання:

Наношу як звичайний бальзам для губ, достатнім шаром. При першому використанні потрібно було трошки довше "розмальовувати" стік. Надалі він вже одразу наноситься з абразивними частинками. Потім легкими масажними рухами розподіляю скраб протягом хвилинки. Змиваю вологим спонжем.

В результаті:

відшулушуються ороговілі частинки (корочки), губи стають гладенькими та м'якими, додатково стимулюється кровообіг, що завжди корисно.

Для кого підійде:

- людям з сухими губами

- тим хто бажає підготувати губи до макіяжу, особливо матовою помадою

- у осінньо-зимовий період, коли губи страждають найбільше від вітру та холодів

Уникати скрабування варто у разі:

- тріщин на губах

- загострення герпесу

- чутливій, тонкій, вразливій шкірі, для якої механічне відшулушування може викликати подразнення.

Скраб ідеально працює в тандемі з нічною маскою.

Упакована вона в красиву коробочку і всередині добре зафіксована, це забезпечує надійне транспортування. Сама баночка пластикова з гвинтовою кришкою. Має захисну мембрану.

У мене маска "чорниця", колір баночки та самої маски відповідає ягідній тематиці - в фіолетових відтінках. А аромат просто неймовірний (особисто для мене) пахне плодово-ягідним морозивом😍

За консистенцією вона досить густа але при нанесенні тане від тепла губ.

Використання:

1. можу наносити зранку в комплексі з скрабом, щоб швидко привести губи до ладу перед макіяжем.

2. улюблений метод - це використання за призначенням: поскрабувати губи та нанести досить щільним шаром на ніч. Зранку губки ідеальні: гладенькі, добре зволожені. Також заспокоюються подразнення та почервоніння від обвітрювання за одну ніч.

3. іноді використовую маску, як бальзам для догляду протягом дня.

В асортименті є три види:

🫐 чорниця

🍑 персик

✨ ваніль

Кожен визначить для себе улюбленця. Я полюбляю ягідні аромати тому одразу обрада чорницю, але і персик мене зацікавив, та і класична ваніль завжди актуальна.

Дуже рекомендую звернути увагу на цю прекрасну парочку засобів. Вони дійсно працюють за приємну ціну.