Zera Khaibulaeva

Домашнє пофарбування з L'Oreal Paris Recital Preference

Я продовжую шукати ідеальну фарбу і ідеальний відтінок для свого волосся і сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від цієї фарби.

Я шукала темний відтінок з шоколадним теплим підтоном, адже попереднє фарбування вийшло в мене з холодним підтоном.

Обрала я для себе відтінок 3.0 темно-каштановий, але трохи переживала чи не прогадала.

В комплекті фарби: гель-фарба, проявник кольору, великий тюбик бальзаму-посилювачу кольору і чорні рукавиці.

Упакування гарне і комплектуючі виглядають дуже стильно, особливо чорні рукавиці.

Рукавиці дуже якісні і зручні.

В цієї фарби є одна найбільша відмінність від моїх попередніх- замість звичайного тюбику з фарбою тут така чорна баночка з рідким прозорим гелем з жовтим відтінком, який я вилила у баночку з проявником і перемішала як зазвичай.

Баночка з проявником має звичайний носик для нанесення, але від попередньої фарби L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes в мене лишилась насадка-гребінець з отворами і я скористалась нею для нанесення.

Після змішування фарба виявилась трохи рідкою і я переживала, щоб щось не замастити, в принципі за рахунок цього я дуже швидко її нанесла і розподілила по волоссю. Я вирішила нахилити голову донизу і ретельно протягнути фарбу по волоссю. Тут мене спонукав один мінус- фарба почала активно працювати і так як це аміачна фарба був дуже сильний їдкий запах фарби, мої очі були не в захваті, я швидко зібрала волосся у гулю і лишила витримувати фарбу необхідний час.

Потім я пішла змивати фарбу і наносити бальзам- підсилювач кольору. Волосся під час змиття фарби відчувалось трохи сухим і жорстким, але бальзам дуже швидко вирішив це питання і миттєво помʼякшив і розгладив волосся.

Бальзам тут ну дуже-дуже класний. Тюбик великий, мені вистачило на 3 використання.

Коли я змила фарбу, я одразу побачила, що на коріннях волосся було з шоколадним відтінком, тобто цей відтінок виходить дійсно не з холодних, а з теплим підтоном.

Після сушки волосся було мʼяким і гладеньким, сивина зафарбована, але в місцях сивини , якщо приглядатися трохи видно перепад кольору.

Сама фарба мені сподобалась і відтінок також, він темний, але теплий, не холодний. Зробила фото з яскравим світлом і кімнатним.

Результат мого фарбування можете побачити та оцінити самі.

Дякую за увагу♥️