Чистикова Дарья

L'Oreal Paris Preference

L'Oreal Paris Preference

Це моя найулюбленіша фарба та саме та, до котрої я повертають знову і знову. Щож, почнімо 😉

Коробочка фарби не дуже ударостійка, зі звичайного картону, без додаткового захисту (ви можете бачити сліди падіння на фото). Вона відкривається без зайвих зусиль. Бачила якось у соц мережі пранки де міняли місцями гель-фарби з різних кольорів у офлайн магазині. Ото була б несподіванка 🙄

Склад коробочки доволі стандартний:

— Гель-фарба (1)

— Крем проявивитель (2)

— Живильна маска (3)

— Рукавички

— Інструкція

Алерго пробу я вже давно не роблю, але якщо є сумніви то краще зробити. Переливаємо (1) в (2) і готово. Змішуються складники швидко 2-3 хвилини тряски достатьо. Спочатку нанесення на всі корені, а вже потім по довжині.

Тут я благаю виробника додати у цю серію Preference насадку з гребнями, як у серії Excellence 🙏 Це було б мега зручно!

Запах терпимий, не занадто різкий, але у порівнянні з тим ж Excellence доволі відчутний. Консистенція рідкувата, треба одразу прочісувати та не зволiкати.

Повторюсь, це моє далеко не перше фарбування саме цим відтінком, тому звичайно ніяких негативних відчуттів, печіння, свербіжу та іншого у мене ніколи не було і, сподіваюсь, не буде.

Тримаю стандартно 30 хвилин, змивається до прозорого кольору швидко, на протязі 3-4 хвилин. Додатково використовую свій стандартний шампунь. Цікаво що у тій же серії Excellence у складі коробочки є і шампунь, ну то ладно.

Маска прекрасна, судячи з обіцянок виробника допоможе зберегти колір якомога довше. Мені хватає цього тюбіку на місяць за умови використання двічі на тиждень. Волосся після неї таке приємне на дотик, добре блистить та легко розчісується. Колір сходить рівномірно та тускніє впродовж 5-6 тижнів, але за цей час у мене вже корні відростають, тому стандартно фарбуюсь раз в 2-3 місяця.

Власне мій результат до/після ⬇️

Волосся після сушки феном (звичайно плюс термозахист) не сухе, приємне на дотик. Трохи присутній запах фарби на волоссі, але він повністю стихає за 12 годин. Результат чудовий, насичений рудий колір. Цією фарбою я задоволена, як завжди ❤ І вам рекомендую спробувати цю серію, якщо хочете поексперементувати!

Всiм гарного четверга та смачної кави з корицею ❤