Schwarzkopf Taft Power Hair Lacquer 72H
Лак для волосся з кофеїном Power від Schwarzkopf Taft
Сьогодні лак для волосся лежить на полиці чи не кожної дівчини. Це найпопулярніший фіксуючий засіб для волосся у світі. Думаю у кожної дівчини є навіть свій улюблений стайлінговий засіб, який вона купує найчастіше. Я пробувала дуже багато різних засобів, купувала професійні і бюджетні. Користуюсь лаком щодня для того, щоб прибрати волосинки, що стирчать, на маківці. Для цього не потрібен дорогий або якийсь професійний засіб. Тому придбала лак для волосся з кофеїном Taft.
Продукція Taft — справжня класика на ринку засобів для укладки. З нею напевно знайомий кожен.
Взагалі вимога у мене до лаку для волосся одна - не склеювати так, щоб потім було не роздерти. Я за натуральність та природне укладання.
Розпорошується він дуже легко, не сильно, з приємним ароматом, без усіляких блискіток. Упаковка оформлена досить просто, має зручний дозатор, щільну кришечку.
Цей лак хороший для невагомих укладок, він створює найтоншу плівку, яка не відчутна тактильно або візуально, але ти відчуваєш, що волосся зафіксоване. При цьому волосся залишається живим, не виглядає склеєним і не втрачає свого натурального блиску. Досить гарний фіксуючий засіб за невеликі кошти, чудово підходить для щоденного використання.
Коментарі (0)