Mond

Омріяні сталеві брови

Омріяні сталеві брови

Безліч захоплених відгуків показують, що гель для волосся Got2b підходить і для брів. Якщо ж мені не пощастило знайти нормальний фіксуючий , то чому б ні?

Є окремо гель для брів Got2b Glued 4 Brows (16мл). Але знайти його складніше і за ціною вигідніше купити саме гель для волосся Got2b (150мл). Звичайно, для брів - це шалений обсяг, але завжди можна застосувати гель за призначенням; і радіти нескінченному об'єму.

Туба має м'яку матову поверхню. Яскравий жовтий колір не тільки привертає увагу, але й просвічує кількість вмісту. Зручно контролювати витрату. На упаковці є повний опис 6 мовами. Вироблено в Німеччині.

Склад:

Aqua (Water, Eau), Alcohol denat., VP/VA Copolymer, PVP, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Propylene Glycol, Triacontanyl PVP, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Steareth-21, Sodium Benzoate, Corn Starch Modified, Parfum (Fragrance), PEG-8 Bees wax, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Ethylhexylglycerin, Laurtrimonium Chloride, Benzalkonium Chloride, Benzyl Alcohol, Limonene

Склад бажає кращого. Багато консервантів.

Омріяні сталеві брови
Омріяні сталеві брови
Омріяні сталеві брови
Омріяні сталеві брови

Гель білого кольору. Текстура повністю виправдовує його назву GLUED – подібна до клею. Аромат досить приємний.

Хоч і брала гель для брів, на волоссі теж вирішила протестувати. Все ж таки не правильно розповідати про засіб, не перевіривши його дію за призначенням.

Турбувалась, щоб не було білого нальоту. На темному волоссі це особливо важливо. Як бачите, нальоту немає (якщо наносити розумну кількість).

Якщо порівнювати з лаком для волосся, то гель працює ніжніше. Дає сильну фіксацію (5), але волосся при цьому не таке жорстке як після лаку. Фіксується на волоссі швидко. Можна акуратно пройтися гребінцем, щоб волоски не склеювалися.

Гель моментально прибрав пухнастість, але забрав об'єм.

Також, уклала зачіску чоловіка цим гелем. Тут гель наносила тільки зверху, щоб залишився об'єм (гортайте фото).

І власне, брови. Фіксує брови на відмінно. Спочатку відчувається (ніби клей), потім звикаєш. Ця сталева фіксація подобається. Можна весь день зачіпати брови і вони залишаються в тому ж положенні.

Для зручності перелила гель у маленький тюбик з щіточкою.

Змивається гель легко. Засіб для демакіяжу прибирає швидко, з гідрофільною олією – потрібно трохи потерти. На волоссі без проблем змила звичайною водою.

Чи виконує гель свою функцію? - Так, 100%.

____________

Got2b Glued Spiking Glue