PILIRINA 💛💙

Вам це треба: йогурт для обличчя

Вам це треба: йогурт для обличчя

Я постійно знаходжуся в пошуку якісного крему для обличчя, бо догляд за обличчям для мене все. Знайшла багато класних варіантів, але мені завжди хочеться пробувати щось нове. Нещодавно познайомилася з класним продуктом — гелем-сироваткою Yogurt Essence Gel від украінського бренду Soika. І от тепер розумію чому дівчата так хвалять ці креми.

Насправді це не зовсім крем, а легкий кремовий серум, більш схожий на щось середнє між текстурою водного крему та гелю. Повітряний, легко розподіляється та дуже швидко вбирається.

Формула містить пребіотик інулін та йогурт, вірніше білки молочноі сироватки, лактозу, молочну кислоту вітаміни А і В, мінеральні сполуки. Все це забезпечує якісне живлення для шкіри та суперзволоження. Одним словом, всю цю сировину і називають пребіотичним швейцарським комплексом.

Гель ідеально підходить для щоденного використання, бо не забиває пори і довготривало зволожує.

Аромат просто анріал — так пахнуть люксові засоби: свіжий, легкий, приємний.

У мене комбінована шкіра, є жирні та сухі ділянки. Жирний блиск, розширені пори, нерівний тон. Шкіра трохи чутлива. Алергічних реакцій жодного разу не було виявлено. Навіть натяку.

Гель чудово поводиться на шкірі. Він досить швидко вбирається та не залишає неприємних відчуттів типу зайвої жирності, липкості. Також немає відчуття плівки. До речі, завдяки сучасним технологіям, закладеним в основу його виготовлення, гель-серум не потребує додаткового нанесення сироватки, він йде як 2 в 1.

Цей засіб просто ідеально зволожує шкіру. Зараз, взимку, це для мене необхідність і моє спасіння. Прибирає сухість і почуття стягнутості, а також рятує від лущення - у мене його майже ніколи не буває, але нещодавно помітила, що шкіра біля крил носа почала червоніти і трохи лущитись. Yogurt Essence Gel швидко врятував ситуацію.

До речі, про макіяж. Гель є чудовою базою під тональний крем. Іноді я навіть не використовую праймер, тому що тон все одно відмінно лежить, не окислюється. Пробувала наносити під різні тональники, з усіма результат був відмінний. Єдине, що він не продовжить стійкість макіяжу.

Витрата зовсім невелика, хоча кремів і гелів на обличчя я наношу завжди достатньо багато. Ну і плюс шия, декольте.

Yogurt Essence Gel залишилася задоволена. Він шикарно підійшов моїй комбі-шкірі, зволожив і наситив її. Тому я без сумнівів продовжила знайомство з брендом, яке виявилося вдалим. Тож рекомендую спробувати його всім. Він просто не може не сподобатися.

А як вам засоби по догляду за обличчям від Soika?

28 листопада, 2024
PILIRINA 💛💙
28 листопада, 2024