ANN_DI

Порятунок для сухої шкіри: історія про набір догляду LUM

Цього року опалення увімкнули раніше, ніж я встигла підготувати шкіру до холодного сезону. Сухість, стягнутість, мікротріщини — здається, моя шкіра протестує проти всього, що я на неї наношу. Засоби, які чудово працювали влітку, тепер не витримують випробування батареями і холодним повітрям.

Я почала шукати щось нове, що не просто «спрацює», а й справді врятує мою шкіру. Так я натрапила на набір «Професійний догляд для сухої шкіри обличчя» від бренду LUM. І знаєте що? Це була любов з першого використання. Хочете детальніше? Читайте далі, це цікаво.

На фото ⬇️ моя шкіра після вмивання/тоніку/ та сироватки іншого бренду. Видно, що шкірі не вистачає зволоження.

У наборі є чотири засоби: гідрофільна олія-гель, пінка для вмивання, заспокійливий тонік і ліфтинг-сироватка. І всі вони — не просто ефективні, а ще й надзвичайно приємні у використанні. Ось мої враження про кожен із них.⬇️

Хоча це не перший подібний засіб у моєму догляді, але я спробувала їх не так багато, щоб звикнути. І ця олія від LUM однозначно заслуговує на похвалу. Вона ідеально знімає макіяж (навіть водостійкий) і сонцезахисний крем, легко справляється із забрудненнями, залишаючи шкіру чистою без натяку на пересушення.

Спочатку засіб відчувається, як м’яка олія, яка ніжно огортає шкіру. Потім, варто додати трішки води, і він перетворюється на легке молочко. Цей процес перетворення щоразу приносить мені задоволення.

Найважливіше — після використання немає відчуття стягнутості чи липкості, лише чистота і комфорт.

Мені подобається, що цей засіб не травмує захисний бар’єр шкіри, адже в холодний сезон це особливо важливо. Я отримую повноцінне очищення без шкоди для зволоженості. Однозначно задоволена і не шкодую, що обрала саме її!

Після олії використовую пінку з гіалуроновою кислотою. Вона м’яка, як хмарка, і приємно освіжає шкіру. Особливо тішить, що після використання пінки немає відчуття сухості — навпаки, шкіра залишається зволоженою і виглядає більш пружною. До речі, ця пінка ще й економна: достатньо зовсім трішки для відмінного очищення.

Я завжди наношу тонік тільки руками, і для мене це вже стало своєрідним лайфхаком. По-перше, це неймовірно економно — жодних витрат на ватні диски, жодних втрат самого засобу. По-друге, такий спосіб дозволяє краще розподілити тонік, адже шкіра буквально «відчуває» його на кожному міліметрі.

Тонік від LUM ідеально підходить для такого методу. Він зволожує, заспокоює і залишає легке відчуття м’якості. Жодної липкості чи важкості, а лише шовковистий фініш і відчуття доглянутої шкіри. Якщо ще не пробували наносити тонік руками, раджу спробувати — це змінює все.

Ця сироватка — справжня знахідка для зими. Вона легка, швидко вбирається, і відразу відчувається, як шкіра стає більш пружною. Завдяки колагену у складі обличчя виглядає свіжішим, навіть якщо спала я лише кілька годин (привіт, мами малюків!). А гіалуронова кислота підтримує відчуття зволоження протягом дня.

Після використання набору LUM моя шкіра виглядає і відчувається зовсім інакше. Зникло відчуття стягнутості, сухість зменшилася, а тон став рівнішим. Найбільше тішить те, що я більше не бачу лущення навіть у найсухіших зонах.

Цей набір став для мене справжнім порятунком у сезон опалення, коли шкіра зазвичай перетворюється на «пергамент».

Якщо ви теж відчуваєте, що стандартний догляд не працює — спробуйте. Ці засоби дійсно допомагають. І, зізнаюсь, я навіть насолоджуюсь процесом догляду тепер, бо кожен засіб — це маленька порція комфорту і задоволення.