#crazybeautyhacksmakeupclub
Експерименти в моєму житті
Час, коли ти навпомацки йдеш по життю. Не знаєш, що буде вірно, перевіряєш на собі. Тоді здавалося, що нічого поганого не станеться і все логічно...Але не завжди. Нащастя зараз легко перевірити якийсь лайфхаг без шкоди для свого здоров'я, можна пошукати в мережі тих, хто це вже на собі спробував і не марнувати час.
Мої спроби робити те, що рекомендували інші:
😑Маска від чорних цяток
Желатин, молоко, таблетка чорного вугілля. Все гарненько змішати, в якийсь момент на нести на ніс і потім вау-нічого не відбувається.
😑Відбілювати зуби перекисом водню
Отак просто , ватною паличкою в перекис і на зуби. Я один раз зробила , наче нічого не змінилось, але я більше не експериментувала, бо страшно. Колега по роботі казала, що постійно так робить і не віддає грощі стоматологам.
😑Цибуля, яйця для здоров'я волосся.
А щє рецинова олія на корені. Йой, як це було складно та ароматно. Добре, що все то було в моєму житті лише раз. Більше мучатися не стала.
😑Вмивання мукою гороха
Так-так, коли тобі нічого не підходить ти психуєш, купуєш кавомолку і жовтий горох перебиваєш в "борошно". Тоді щє купити таке борошно було складно. Бо так по телевізору рекомендували. Довго я на цьому сиділа, мені навіть подобалось) але чомусь перестала, не пам'ятаю чому
😑Нігті мазати йодом
І якщо йод швидко зникає - це йододифіцит🫣 не впевнена, що ця інформація вірна. Але навіщо я то робила? Мама робила і мені казала так йодом насичувати організм та укріплювати нігті. Дуже дивний метод.
Експерименти то є добре, головне, щоб обережно і без шкоди для здоров'я🫶
Коментарі (0)