MAXIMOVA🌷

Красиві брови - 50% успіху гарного макіяжу

Думаю, ви погодитесь, що красиві доглянуті брови - це одна з головних складових красивого макіяжу. А особливо, якщо це "макіяж без макіяжу"!

Кожна з нас має різні брови, вони можуть бути жорсткіші чи м'якші, довші чи коротші, колосисті та широкі або ж вузенькі. Тому різним типажам будуть довподоби різні гелі. Я ж знайшла для себе комфортний варіант, який підходить мені за ціною та дією.

І це гель від українського бренду Joly:Lab. Нещодавно я вперше ламінувала брови засобами від цього ж бренду, відгук можете почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/52405/

Він прозорий, не залишає слідів чи нальоту. Упакований в коробку, туба не прозора, що непогано, адже я завжди оформлюю брови олівцем, а потім фіксую, через це гель забруднююється і стає мутного непривабливого кольору.

Щіточка досить велика але зручна. Що незвично - це аромат, дуже приємний!

Має і доглядові властивості, склад збагачений кератином і рициновою олією для зволоження, живлення та зміцнення волосин.

Я би сказала, що фіксація вище середньої. Одразу після ламінування гель тримає брови залізобетонно цілий день! Це виглядає красиво - волосинка до волосинки. Фото для цього допису робила коли вже минуло дві неділі після ламінації, і її ефект вже поступово слабшав, але результат все одно чудовий.

Коли ефект ламінування повністю зник, волоски повернулись до моєї природної форми гель все одно красиво вкладав та фіксував волоски, звичайно вже волоски не вкладались так ідеально і з часом трохи опускались, проте фіксація мене влаштовує.

Рекомендую! Швидке нанесення без недоліків, приємний аромат, фіксація вище середнього (з ламінацією фіксація 5/5), доступна ціна.