K_Filonenko

Сироватка для росту волосся "Мультиактивний комплекс" з екстрактом шишок хмелю Hillary Multi-Active

Сироватка для росту волосся "Мультиактивний комплекс" з екстрактом шишок хмелю Hillary Multi-Active

Моє волосся завжди росло повільно, тому часто стрижки я не змінювала, бо боялась, що буде довго відростати. Цього року моє волосся дуже посипалось і влітку я відрізала близько 30 см. Але потім сталося моє знайомство з Hillary. Шампунь та кондиціонер від випадіння та ця сироватка зробили чудо!!!
За місяць моє волосся не тільки перестало випадати, але й стало густіше та довше на 3 см! Особливо помітно в зоні висків, волосся не так "світиться", бо з'явилися нові маленькі волосинки.
Ця сироватка справді дає бажаний результат, хоч спочатку великих надій я на неї не покладала. Моя шкіра сприймає засоби Hillary дуже добре, ні лупи (до якої я схильна), ні печіння, ні свербежу. Наношу сироватку після кожного миття. За один раз використовую приблизно 2-3 піпетки, наношу крапельками на коріння, а потім масажую. Тож тепер радію новим волосинкам і намагаюся їх хоч якось вкласти))

Упаковка: Засіб упакований в картонну коробку з пломбою наклейкою та скляну пляшечку з дозатором піпеткою. Піпетка зручна для нанесення засобу.

Запах: Засіб має легкий аромат хмелю, але його не відчутно на волоссі.

Консистенція: Консистенція ріденької водички, жовтуватого кольору. Легко розподіляти по шкірі голови.

Враження: Волосся справді пришвидчило ріст. Результа помітний, волосся стало густішим та сильнішим. Збільшилася кількість нових коротеньких волосків. З цією сироваткою реально відростити якісну довжину. Шкіру голови не подразнює та не викликає лупи, чи печіння. Волосся не жирнить та не обтяжує!

Особливості Hillary Multi-active Hop Cones:
- проникає глибоко в шкіру голови і діє на клітинному рівні;
- стимулює ріст волосся;
- запобігає випаданню волосся;
- блокує фермент, що провокує випадання волосся.
- зберігає кількість і якість волосяних фолікулів;
- нормалізує ліпідний баланс шкіри голови;
- перешкоджає появі лупи;
- зміцнює корені;
- живить волосяні фолікули;
- поліпшують водний баланс волосся і запобігає зневодненню;
- усуває проблему ламкості;
- стимулює кровообіг;
- робить волосся еластичним, м'яким і шовковистим;
- дарує пасмам розкішний блиск;
- наноситься на чисту шкіру голови після миття;
- не потребує змивання;
- процес нанесення засобу рекомендується супроводжувати легким масажем.

Спосіб використання:
Нанесіть на чисту шкіру голови та помасажуйте. Засіб не потребує змивання.
Я наношу засіб на вологе волосся після миття і роблю легкий масаж.

Склад:
Aqua, Alcohol, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Glycerin, Trehalose, Caffeine, Wheat Protein, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Panthenol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Рекомендую!! Ефект помітний!

Відгук про шампунь проти випадіння:
https://club.makeup.com.ua/post/56132/

Відгук про кондиціонер проти випадіння:
https://club.makeup.com.ua/post/56135/