MAXIMOVA🌷

Новорічний подарунковий набір для нього

Дівчата, свята наближаються!🎄 І я знаю, що таке 30-31 грудня бігати "як ошпарена" в пошуках подарунків (не розуміючи взагалі, що купити). При цьому біситись від заторів на дорогах, натовпів людей та черг.

Убережіть себе від такого стресу! Бренд Barbers завчасно попіклувався про нас та наших чоловіків/хлопців, створивши прекрасні новорічні набори❤️ Їх різноплановий асортимент дозволить обрати продукти, які втамують різні забаганки.

Я ж хочу показати вам набір, який буде до смаку моєму бороданю. На зиму він якраз надає перевагу носити бороду, каже так тепліше😊

Він дуже красиво оформлений. Упаковано все в тверду картонну коробку, яка зверху додатково загорнута в плотним папером з якісною поліграфією. Додатково зверху була плівка. А на коробці була наклейка - контроль першого відкриття.

- бальзам для бороди

- шампунь

- шкарпетки

Всередині коробки всі засоби упаковані в стильний чорний бавовняний мішок на зав'язках (який за потреби можна використовувати повторно). А токож є візитівка бренду.

З шампунями цього бренду мій чоловік уже знайомий і задоволений дією. Йому подобається немалий об'єм - 400 мл, та дозатор.

Виробник вказує, що шампунь з набору підходить для всіх типів волосся. ефективно і делікатно доглядає за шкірою голови і волоссям чоловіків. збагачений протеїнами пшениці, екстрактом шавлії та лемонграсу і провітаміном В5. Такі компоненти нормалізують роботу сальних залоз, нейтралізують дію шкідливих мікроорганізмів, відновлюють пошкодження і зміцнюють пасма по всій довжині.

У шампуню дуже приємний аромат.

Таким засобом чоловік буде користуватись вперше. Розширяю його доглядові горизонти.

Вказано, що бальзам також підходить для всіх типів волосся.

Його призначення - укладання бороди (забезпечує легкий ступінь фіксації, зміцнює волосяні фолікули, сприяє росту густої бороди, містить натуральні компоненти, що живлять та зволожують волосся).

Використовувати його просто: потрібно невелику кількість бальзаму розігріти в руках та рівномірно нанести на волосся і надати бороді необхідної форми.

Бальзам має приємний не яскравий аромат сандалу та мускусу.

Це родзинка даного набору. Вони синього кольору, брендовані та мають веселий напис "Trust Me, I Have A Beard".

Додатково упаковані в коробку та виглядають презентабельно.

Обирайте бажаний набір під ялинку своїм чоловікам.