saumary

#crazybeautyhacksmakeupclub

Хто з нас хоч раз не натрапляв в інтернеті на поради, які викликають, м'яко кажучи, здивування? Соціальні мережі переповнені лайфхаками, які обіцяють вирішити будь-яку проблему, від схуднення до відбілювання зубів в домашніх умовах. Але далеко не завжди ці поради варті уваги.

Тож ділюсь топом найдивніших порад, які мені колись вдалося знайти на просторах інтернету і перевірити на собі.⬇️

🎀Відмовитись від жирного, молочного та солодкого для чистої шкіри: цей лайфках звучить так, ніби дійсно працює, але на жаль, на мені він не спрацював. Впевнена, що правильне харчування це крок на зустріч чистій шкірі, але тільки харчування мало що вирішує.

🎀Не мити волосся якомога довше щоб воно менше бруднилось: саме цей лайфхак я бачила найбільше разів і навіть бабуся мене запевняла, що він дійсно працює. Довгий час я старалась не мити голову якнайдовше, але кожного разу це приносило мені дискомфорт у вигляді зуду шкіри голови, тому я давно вже не користуюсь цим лайфхаком і мию голову по мірі забруднення.

🎀Використання звичайних олівців для малювання замість косметичних: у ранньому підлітковому віці я дуже хотіла робити макіяжі та фарбуватись як усі дорослі дівчатка, але власних грошей на покупку косметики у мене не було, тому я використовувала звичайні олівці. Змочивши грифель у воді я малювала чорні брови та стрілки, а червоним олівцем підводила губи, як же смішно це виглядало🤣

🎀Чистка обличчя в домашніх умовах: спершу треба гарненько розпарити шкіру над парою ромашки або інших трав, потім видавити усі прищі і в утворену ранку покласти кристалик марганцівки.🤯 Це було дуже боляче, бо марганцівка пекла, а ще наступних пару днів було неможливо вийти з дому, тому, що марганцівка залишалась на обличчі і мала вигляд великих чорних точок.

🎀Вмивання обличчя та саморобні маски: про саморобні маски з різних продуктів вже достатньо дівчат написало, а ось про вмивання… У мене проблемна шкіра обличчя і я завжди шукала лайфхаки як її покращити та зробити чистою, тому поради про вмивання я перевіряла на собі. Вмивання убтаном, це не поганий лайфхак, але точно НЕ для проблемної шкіри, я прям наносила цей засіб і терла шкіру, а так категорично заборонено робити. Також більш лайтовий засіб для вмивання це господарське мило, але взагалі не дієвий, окрім пересушеної шкіри, я не отримала нічого!

Ось такі лайфхаки я випробувала на собі😄

Дівчата, не забувайте, що в інтернеті не варто вірити усім порадам, перед тим як пробувати щось на собі, добре подумайте про можливі наслідки і чи варто воно того!

Дякую за увагу❤️