Аніта

Ароматична веганська свічка "Cappuccino Freddo"

Ароматична веганська свічка "Cappuccino Freddo"

Як тільки холодає відразу хочеться частіше запалювати свічки, особливо ароматичні, вони здатні своїм ароматом впливати на настрій і створювати особливу атмосферу. Я обожнюю свічки, маю вдома цілу колекцію різних, які періодично поповнюю новими екземплярами. Сьогодні хотіла б поділитися враженням про ароматичну веганську свічку "Cappuccino Freddo" від бренду MAREVE.
Це моє перше знайомство з цим брендом. Раніше я не замовляла їх продукцію. Побачила відгуки і вирішила спробувати ароматику цього бренду.

Перше, що сподобалося - це пакування. Свічка приходить в стильній фірмовій коробочці, виглядає чудово. На подарунок те що треба. Свічка в скляному стаканчику, має мінімалістичний дизайн, з дерев'яним гнітом, який під час горіння має приємний звук потріскування. Естетична і стильно виглядає на поличці.

Відкриваючи коробку вже чутно аромат свічки. Він приємний, з легкою віддушкою капучино та чокогось солодкого, якесь шоколадне печиво. Ароматизація фантастична, кімната наповнюється приємним ароматом, навіть після гасіння свічки, аромат деякий час відчувається в кімнаті.

Запалювати свічку мені подобається саме сірниками, це звичайно, не принципово, можна використовувати і запальничку, але запалювати сірником якось символічніше і приємніше. При горінні свічка рівномірно нагрівається, гарячий віск тонким шаром заповнює всю поверхню свічки. Горить рівно, не чадить.
Свічка, що горить, створює свою атмосферу, наповнює кімнату ароматом, обожнюю живе полум'я свічки, це дарує особливу енергію і настрій. Ця свічка стала для мене справжнім провідником у стан спокою та справжнього відпочинку вечорами.
"Cappuccino Freddo" від бренду MAREVE виявилася ароматнішою, ніж я очікувала, приємно здивувала мене. Із задоволенням палю цю свічку. Вона дуже приємна, гарно горить, приємно пахне, повільно витрачається, а найголовніше, дарує чарівну ароматерапію та живу енергію вогню. Головне не забувайте про правила безпеки при використанні свічок.