Аромадифузор в ід Auranat - Аромат розкоші
Розкіш та вишуканість 💎
Обожнюю цей бренд! І хочу про нього поділитись тут. Я вже довший час використовую їх парфуми. А тепер спробувала і аромадифузор. Чим саме мене вони зачіпили? (бо ж і брендів то багато..)
- однозначно - насиченість ароматів. Я не часто зустрічаю таку щедру кількість аромаолій. Впевнена, що й використана основа також дорожча за інші бренди. Але в комплексі - це реально якісний продукт. Парфуми гуляють шлейфом, а аромадифузор пахне на всю заявлену площу.
- дизайн. Флакон AURANAT "Белліні" – це витвір мистецтва. У ньому переплітаються розкіш чорного кольору та витончене сяйво золотих деталей. Такий естетичний вигляд гармонійно доповнить будь-який інтер'єр, додаючи нотки елегантності та статусності.
Аромат, що надихає!
AURANAT "Белліні" – це справжнє втілення витонченості й гармонії.
Аромат натхненний елегантним безалкогольним коктейлем із персиковими відтінками, що миттєво перенесе вас у спекотний літній день, наповнений легкістю та свіжістю.
Соковиті фруктові акорди наповнюють простір невимушеним затишком, створюючи атмосферу релаксу і тепла.
Аромат ідеальний для вітальні!
AURANAT "Белліні" – це не просто аромат чи просто дифузор. Це відчуття дому, яке ви будете повертатися знову і знову.
І кожен раз, коли приходять мої подруги, то напевно кожна з них вже сфотографувала собі цей дифузор)) Настільки їх вразила візуально подача та аромат!
Але це ще не все.. бо в них просто нереально велика колекція ароматів. Тому тепер хочу підшукати щось і для спальні.
Коментарі (0)