Аромати Landor: Moon Away та Contact
Мені стало цікаво спробувати, чим же пахне Landor - бренд, що позиціонує себе як українська ніша.
Що ж, будемо знайомитись, хоча, чесно кажучи, враження в цілому позитивні, хоча неоднозначні.
Я обрала собі мініатюри, об'ємом по 9 мл. Можна також обрати маленькі пробники - 1 та 3 мл. або повнорозмірні флакони - 30 та 100 мл.
Флакон у вигляді скляного прямокутнику. Має лаконічний стильний дизайн - чорний та золото. Мені подобається таке поєднання. Сама наліпка на флаконі має лише логотип бренду у вигляді Пегасу та власне назву аромату. Вона тримається надійно, за весь час, що флакончик в мене нічого не відклеїлось, не подряпалось. Хоча я носила флакони і у кишені і в косметичці з іншими предметами.
Дівчата, можливо ви більше знаєте, що саме означає такий логотип у Landor? Цікаво дізнатись
Пульвелізатор працює легко і справно. Не плюється, а видає дрібну хмаринку.
Плюсом є те, що парфумована вода не залишає слідів на одязі.
Landor Moon Away For her
Ноти аромату:
Верхні: кардамон, кориця;
Середні: ваніль, вишня, гвоздика, мигдаль, пачулі, табак;
Базові: боби тонка, какао, ладан, сандал, чорнослив.
Всередині рідина кольору лимонаду.
Цей аромат я б назвала універсальним, він буде доречним і вдень і ввечері, і як святковий варіант.
Але він однозначно жіночий, не унісекс.
Добре чути вишневий відтінок разом з цукровими нотками. Але вишня тут не свіжа і соковита, а така м'яка, ніби припудрена.
Чую ще якісь ягідні нотки, вони вже більш соковиті, свіжі.
А ось табак я не чую. Ні, якщо дуже-дуже вслуховуватись і активно шукати - то можна і знайти натяк.
Хочу відмітити, що аромат Moon Away згодом два місяці після покупки став більш глибоким, тягучим. Стала більше помітною ваніль. Але не кондитерська, а в паличках.
Заграв також різкуватий мотив - то вже починає себе показувати гвоздика.
Але при цьому аромат не важкий, більше схоже на компотний.
Стійкість: на шкірі я відчуваю його не більше 3 годин. Після вже залишається ледь помітний ванільний димок.
На одязі залишається довше - близько 6-7 годин.
В міру шлейфовий, ідеально вписався в атмосферу маленького містечка, дороги якого вкриті золотим осіннім листям.
Але Moon Away фаворитом, нажаль, все ж не став. Більше сподобався інший аромат - Contact
Landor Contact
Ноти аромату:
верхні: бергамот, грейпфрут, слива, яблуко;
середні: карда мон, кориця, рожевий перець, ялівець;
базові: ваніль, кедр, ладан, мускус, ром, сандал.
Мускус робить аромат глибоким, а завдяки цитрусовим і кедровим нотам цей аромат стає таким багатогранним, таким цікавим та насиченим. Його хочеться вдихати, пізнавати і завдяки цим нотам парфуми чудово пасують не тільки жінкам, а і чоловікам. Це однозначно унісекс аромат.
Я декілька разів пшикала Contact на чоловіка і О, май гад! Як же смачно. У мене холодна шкіра і я, нажаль, не чую на собі декілька відтінків аромату, а ось на гарячій шкірі чоловіка парфумована вода заграла просто неймовірними переливами. Аромат став об'ємним, переливистим, заграла слива. А як же смачно відчувається перець на мускусній підложці!
А пряна свіжість (якщо можна так сказати) тут завдяки кардамону. Його тут багато і це так прекрасно.
Корицю я не чую тут взагалі. Хоча я не фанат її в парфумах, але в деяких ароматах вона звучить гармонійно.
А на холодній шкірі добре чути ваніль та хвойні переливи. Яблуко дає трохи свіжості, але це вже трохи підв'ялене на сонці.
Стійкість тут вже трохи вища, аніж в попереднього аромату. На шкірі тримається вже довше - годин 5, на одязі всі 7.
Я, звичайно, не експерт розділяти аромати по нотах, описую лише деякі вже знайомі та описую всю композицію загалом, як чую конкретно я.
Підводячи підсумки, я можу сказати, що аромати мені сподобались, смачні та цікаві аромати. Проте навряд придбаю повнорозмір, бо все ж, стійкість не найвища.
Можливо, у вас є свої фаворити Landor?
Коментарі (0)