Hanna Domashenko

Landor: складно обрати фаворита, коли кожен з них закохує по-своєму

Landor: складно обрати фаворита, коли кожен з них закохує по-своєму

Знайомство з авторськими парфумами Landor набирає обертів! Пробники для цього - найкраща альтернатива, щоб обрати "той самий" аромат, який вартує, щоб його замовити в повнорозмірному флаконі!

Початкова нота: Кардамон, Кориця
Нота серця: Ваніль, Вишня, Гвоздика, Мигдаль, Пачулі, Тютюн
Кінцева нота: Боби тонка, Какао, Ладан, Сандал, Чорнослив

Цей пряний, східний аромат з перших нот зваблює кардамоном та корицею! Він надзвичайно сповнений прянощами та в дусі Том Форду розкривається табачною зухвалою нотою в серці аромату! Вишня, чорнослив та какао додають йому ще більш солодкого фльору. Сандал в базі трохи приземлює композицію на пару з бобами тонка.

Якщо ви любите Табак від Том Форду - то вам просто потрібен цей аромат! Він саме на той випадок, коли хочеться скорити чоловіка, але при цьому показати у всій красі свою жіночну незалежність та характер з "перчинкою"! 😏

Початкова нота: Вишня, Слива
Нота серця: Абрикос, Вишня, Гвоздика, Жасмин, Кориця, Мигдаль, Троянда
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Кедр, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал

Цей квітковий, східний, фруктовий аромат ще один красунчик, який, скоріш за все, був натхненний Лост Чері від того ж Том Форду! І не дарма, бо зараз в парфумерії ноти вишні на пікі популярності!

Сливова вишня/вишнева слива...це просто розрив рецепторів від того, на скільки він смачно пахне! Такий густий, вишневий конфітюр, що прикрашений найароматнішими спеціями! База аромату виділяється за рахунок пачулі, сандалу та бобів тонка і додають цим стиглим вишням пікантності, тягучусті та магнетизму!🍒

Початкова нота: Кардамон, Чорний перець
Нота серця: Кориця, Коріандр, Мускатний горіх
Кінцева нота: Гіркий шоколад, Кава, Ром

Не фруктами єдиними та не солодощами, в принципі! 😅 На противагу ванільним хмаринкам захотілося спродувати відчути на своїй шкірі пряний, фужерний мікс.

Цей експеримент цікавий, але для мене видався трохи задушливим (дякувати, що це мініатюра!). Чорний перець суттєво домінує на старті. Потім розігрівається на шкірі та починає грати коріандр з мускатним горіхом! От коріандр мені починає різати в ніс...І навіть ромово-кавова база не рятує ситуацію 😥 Кардамон тут мені надто домінуючий, щоб закохатися в Picnic Sky. Цей аромат для сильних та незалежних леді: бізнес вумен в класичному оверсайз костюмі та зібраним хвостиком.