Pilirina 💛💙

Zarkoperfume The Muse - аромат спокою, затишку та світлих думок

Zarkoperfume The Muse - аромат спокою, затишку та світлих думок
Zarkoperfume The Muse - аромат спокою, затишку та світлих думок
Zarkoperfume The Muse - аромат спокою, затишку та світлих думок

Нарешті розносила, рознюхала, розклала на атоми та молекули і зрозуміла одне - цей аромат повинен бути у колекціі кожного парфумоманіяка. Скажу одразу, я любитель тяжкоі і достатньо складноі ароматноі артилеріі, але, як не дивно, іноді хочу відпочити від свого парфумерного гардеробу.

Про цей аромат я вже писала після першого затесту у магазині:

https://club.makeup.com.ua/post/19840/

  • аромат чистоти. У ньому немає незрозумілих парфумерних домішок, дешевоі хімозини (хоча, так, він хімозний, як парфум, беззаперечно), але це запах порошку Tide
  • база для інших парфумів. Якщо ви хочете, щоб ваш улюблений аромат тримався, The Muse, як підложка, продовжить йому життя та мускус трохи обіграє та освіжить його

А ще я називаю такі аромати привидами. На собі не чую, але шлейф від пару пшиків неймовірний, судячи із компліментарних відгуків оточуючих. Чоловік часто ним користується вранці перед роботою і ввечері The Muse відчувається тонким, приємним шлейфом на його шкірі. Облюбував і зараз зраджує своєму Dior Homme Sport.

Сказати, що це мій улюбленець не можу, але він обовязково повинен стояти на моій поличці, коли хочеться розвіяти думки, розпустити волосся і одягти білу сорочку. У нього є своя аудиторія. Він для тих, хто не страждає Ганімедом, Баккарою, Кірке та не хоче пахнути мокрим асфальтом, грибами, шиномонтажкою, йодом чи ацетоном. The Muse дає можливість очиститись моєму ольфакторному сприйняттю та з оновленими рецепторами повернутися до своєї колекції.

Він пахне не зовсім порошком, скоріше, піною кускового мила з чистою віддушкою. Легкий, повітряний. Нота бавовни створює уявлення чистоі випраної білої сорочки. Чую на фоні удові, приємні відголоски. Можливо, це ольфакторний глюк? 😂 100% унісекс.

Muse повинен не кричати, а тихо шепотіти. Більше трьох пшиків буде too much 🤷‍♀️

Не можу знайти схожості з іншими парфумерними композиціями. Аромат самодостатній та унікальний.

Щоденно носибельний, хоч і нішевий. Достатньо всього 2-3 розпилень зранку і аромат буде триматися на тілі цілий день. На одязі звучить до прання. Загалом, стійкість висока, так що ціна виправдана.

Якщо ви любите чисті аромати, шукаєте ноти лотоса чи криштальні композиції, тікаєте подалі від кіркеподібних, то це ваш варіант. Головне при покупці не нарватися на підробки, купуючи у розпиві, бо моя знайома вже придбала цю "чистоту" у залишку. Флакони дійсно "майже схожі", але літери на кришці не вибиті, вага не та і, звісно, сама композиція не співвзвучна з оригіналом. Так що, остерігайтеся підробок на цей бренд, які вже з'явилися на парфумерному ринку, хоча, як для нішевого аромату, ціна на Zarkoperfume не така вже й велика. Тож, дівчатка, купуйте на перевірених платформах!

Мій рекомендасьйон! 🤍