Pilirina 💛💙

Zarkoperfume The Muse - аромат спокою, затишку та світлих думок

Zarkoperfume The Muse - аромат спокою, затишку та світлих думок
Zarkoperfume The Muse - аромат спокою, затишку та світлих думок
Zarkoperfume The Muse - аромат спокою, затишку та світлих думок

Нарешті розносила, рознюхала, розклала на атоми та молекули і зрозуміла одне - цей аромат повинен бути у колекціі кожного парфумоманіяка. Скажу одразу, я любитель тяжкоі і достатньо складноі ароматноі артилеріі, але, як не дивно, іноді хочу відпочити від свого парфумерного гардеробу.

Про цей аромат я вже писала після першого затесту у магазині:

https://club.makeup.com.ua/post/19840/

Чому його повинен спробувати кожен?

  • це просто аромат чистоти. У ньому немає незрозумілих парфумерних домішок, дешевоі хімозини (хоча, так, він хімозний, як парфум, беззаперечно), але це запах чистоти.
  • чудова база для інших парфумів. Якщо ви хочете, щоб ваш улюблений аромат тримався, то The Muse, як підложка, продовжить йому життя та мускус трохи обіграє та осучаснить його. На нього можна нашаровувати будь-який парфум.

А ще я називаю такі аромати привидами. На собі не чую, але шлейф від пару пшиків неймовірний, судячи із компліментарних відгуків оточуючих. Чоловік часто ним користується вранці перед роботою і ввечері The Muse відчувається тонким, приємним шлейфом на його шкірі. Облюбував і зараз зраджує своєму Dior Homme Sport.

Сказати, що це мій улюбленець не можу, але він обовязково повинен стояти на моій поличці, коли хочеться розвіяти думки, розпустити волосся і одягти білу сорочку. У нього точно є своя аудиторія. Він для тих, хто не страждає Ганімедом, Баккарою, Кірке та не хоче пахнути мокрим асфальтом, грибами, шиномонтажкою, йодом чи ацетоном. The Muse дає можливість очиститись моєму ольфакторному сприйняттю та з оновленими рецепторами повернутися до своєї колекції.

Він пахне не зовсім порошком, як мені здалося одразу, а мильною піною кускового мила з чистою віддушкою. Легкий, повітряний. Нота бавовни створює уявлення чистоі випраної білої сорочки. Але я трішки чую у ньому десь далеко на фоні удові відголоскі. Приємні, чисті. Ну тут 100% унісекс.

The Muse повинен не кричати, а тихо шепотіти. Більше трьох пшиків це too much.

Не можу знайти 'схожості' з іншими парфумерними композиціями. The Muse самодостатній та унікальний. Щоденно носибельний, хоч і нішевий.

Найголовніше - дайте йому обов'язково настоятися з дороги у будь-якій тарі. Такі молекулярні аромати навряд чи люблять, щоб іх носили у сумочці. А ще не нарвіться на підробки, купуючи у розпиві, бо моя знайома вже придбала цю "чистоту" у залишку. Флакони дійсно "майже схожі", але літери на кришці не вибиті, вага не та і, звісно, сама композиція не співвзвучна з оригіналом. Так що, остерігайтеся підробок на цей бренд, які вже з'явилися на парфумерному ринку, хоча, як для нішевого аромату, ціна на Zarkoperfume не така вже й велика. Тож, дівчатка, купуйте на перевірених платформах!