#crazybeautyhacksmakeupclub Хіт-парад шалених порад
Або «свій совєт собі посовєтуй»
Я особливо не схильна перевіряти на собі все, що пишуть і роблять інші. Але все ж, було і таке, що не обійшло мене
Мій топ того, що не варто повторювати
- Наносити міцелярку замість тоніку і особливо перед макіяжем. Ніби тоді шкіра буде максимально чистою і пружною. Так мені навіть робили на черговій зйомці (не ці чудові дівчатка на фото,інша пані), я думала це дійсно працює. (Мою історію з комедонами через не змивання міцелярки всі читали?👀)
- Відбілювання зубів вугіллям. Добре, що від соди з лимоном на фольгу мене відговорила мама. Але вугілля зуби теж не відбілює. До речі, я робила професійне відбілювання і більше не повторю.
- Яйця на голову, щоб пишніше росло волосся, було блискучим, густим, доглянутим. І звичайно ж мало шалений аромат, чому ні? До пива не дійшли, на яйцях все зупинилось і слава Богу
- Огірки на очі і кубики льоду з ромашкою на обличчя. Ага, так само можна і ложкою холодною по лобі пройтись, ефект буде не менший.
- Протерти обличчя спиртом, спиртовою настойкою, огірковим лосьйоном. Це я чула від бабусі і ефект був вражаючим. Але інтернет також радить такі ефективні засоби. Сухість шкіри і ще більше висипань передають привіт
- Маска з вівсянки і інших інгредієнтів. Це чудова маска для шлунку, але не для обличчя. Чому їжу так хочеться нанести на обличчя, в надії на що? Але не допомогло ні мені, ні мамі, яка знаходила такі рецепти
- Клей ПВА, желатин, та звичайно ж вугілля або серветки з яйцем на ніс, шоб дістати чорні цятки. Ті самі сальні нитки, які є у всіх. Скільки було відео від блогерів, жах. А скільки болю отримав мій ніс
На цьому все, більше експериментів я не проводжу і нікому не раджу
Краще звернутись до професіоналів, які підберуть догляд, якісь методи
А шо з цього робили ви? 👀
Коментарі (0)