ks.nia

Тканинна маска для обличчя з пептидами

Начитавшись відгуків, я вирішила протестувати цю маску українського бренду FCIQ Косметика з інтелектом NoSecrets Vitamins Smoothic&Cosmodrons.

Склад:
Серед інгредієнтів є як корисні, так і потенційно подразливі компоненти.

Плюси:

• Маска містить пептиди (Palmitoyl Hexapeptide-52, Palmitoyl Hexapeptide-18), які допомагають боротися зі зморшками й підвищують пружність шкіри.
  • До складу входять зволожувальні інгредієнти, як-от гіалуронова кислота, пантенол, екстракти фруктів (шипшина, ківі, полуниця, обліпиха).
  • Наявність ретинолу може забезпечити легкий антивіковий ефект.

Мінуси:

• У складі є компоненти, які можуть викликати подразнення, наприклад, гліколева та молочна кислоти, якщо ваша шкіра чутлива.
  • Polyvinyl Alcohol може спричиняти сухість шкіри.
  • Наявність синтетичних ароматизаторів і консервантів (Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea) також може викликати алергічну реакцію.

Лекало маски доволі велике — вона була мені до вух, і вперше я побачила тканинну маску з продовженням до шиї. Це могло б бути зручно, але на практиці маска не тримається на обличчі й постійно сповзає.

Пропитка залишила бажати кращого: рідини було замало, особливо якщо порівнювати з масками від Jigott. (Писала про них в цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/51482/) Сама тканина теж була недостатньо насичена. Через це маска висохла буквально за 7 хвилин, замість заявлених 15-20 хвилин.

Помітного ефекту я, на жаль, не побачила. Шкіра отримала лише мінімальне зволоження. Ідея цікава, але сама маска мене розчарувала. ЇЇ точно не варто купувати, якщо у вас чутлива шкіра, або якщо ви очікуєте чогось більше, ніж легке зволоження.