Є речі, про які не говорять...
...і які краще не перевіряти на собі. Дякую MAKEUP Club за можливість поділитись таким досвідом із бьюті спільнотою.
Інтернет переповнений дивними порадами, які обіцяють чудові результати без зайвих зусиль. Але чи справді це працює? Ось 4 дивні бьюті-хака, які я випробувала на собі і не раджу нікому. Всі ці експерименти проводились у веселому підлітковому віці, тому зараз є що згадати😂
- Маска для волосся з цибулі
Хто не чув про маску для волосся з цибулі, яка обіцяє стимулювати ріст волосся та зміцнити його корені? Як на мене, це навіть звучить дивно, як і будь-яка маска для волосся в склад якої входить їжа. Але в шалені підліткові роки я вирішила спробувати цей чудо засіб на собі. Лише згодом я дізналась, що цибульний сік має дуже різкий запах, який вкрай важко вивести. Коли волосся висихає, все нібіто нормально. Але якщо хоч трохи намочити волосся, або навіть банально трохи спітніти, то від волосся буде жахливо смердіти. На щастя тоді були канікули і я могла спокійно сидіти вдома. Цей "чудовий" аромат остаточно змився десь через три миття голови. Це був ще той жах.
- Ефірна олія кориці в бальзам для губ
Раніше олію кориці рекомендували додавати в свій бальзам для губ для збільшення їх об'єму. Так, вона стимулює кровообіг і тимчасово робить губи більш пухкими. Але у мене вона вмкликала жахливе печіння та подразнення. Мої губи палали так, як не палали від жодного плампера. Для мене це точно не найкращий варіант зробити спокусливі губи.
- Хна для укріплення волосся
Хна може і зміцнює чиєсь волосся, але її використання має свої мінуси. По-перше, хна може залишати непередбачуваний відтінок, (хоча я використувувала безкольорову і від природи моє волосся темне), але власницям світлого волосся точно не варто ризикувати. А, і наступне фарбування волосся хімічною фарбою може принести ну дуже непередбачуваний результат. По-друге, вона жахливо сушить волосся, воно стає жорстким та тьмяним. Мої кучері були м'яко кажучи не в захваті від цього експерименту.
- Реп'яхова олія для волосся
Реп'яхова олія є популярним народним засобом для стимулювання росту волосся та зміцнення коренів. Було б чудово, але ні. Не дуже приємний запах, важко змивається, ефекту нуль, як і від будь-якої чистої олії. Точно не раджу.
Коментарі (0)