AsyaFox

Зволожуючий тонік для обличчя Lirene Aqua Bubbles Hyaluronic Acid 4D Moisturizing Tonic, 200 мл

Зволожуючий тонік для обличчя Lirene Aqua Bubbles Hyaluronic Acid 4D Moisturizing Tonic, 200 мл

Привіт, це Ася! 💖

Ви коли-небуть задумувалися наскільки важливою в бʼюті рутині вода яку ви використовуєте?

Моя історія

🤓Я вже давно слідкую за тим, як змінюється моє волосся та шкіра залежно від місцевої води і після приїзду ззакордону, помітила те, що моя "квартирна вода" набагато жорсткіша. Від щоденного вмивання, моя нормальна шкіра отримувала ще більше вираженну судинну сіточку та висипання. В ідеалі було б поставити фільтри, але їх вартість + їх обслуговування кожні 3 місяці точно не були для мене пріоритетними. Я почала експериментувати. Помітила, що чим менше я приділяю уваги своїй шкірі, тим краще вона виглядає. Навіть найлайтовіші пінки для вмивання зоставляли по собі почуття ніби разом з косметикою змився захисний шар.

Плавно, прослідковуючи реакції я прийшла до висновку, що я не буду вмиватися щодня а тим паче вранці та ввечері. Моя рутина трансформувалася в ось таку:

1. Демакіяж міц. водою

2. Зволоження і додаткове очищення тоніком

3. Сироватка + крем під очі

4. Зволожуючий крем (раз на два-три дні)

Вмиватися (пінки, гелі, ензимна пудра) я стала раз на 3-4 дні лише ввечері перед сном, і помітила, що моя шкіра значно покращилась, зʼявилося природне сяяня, пори не так швидко забруднюються, менш помітний купероз.

✅Я ні в якому разі не раджу вам брати з мене приклад, а ділюся цікавим експериментом та його результатом. Памʼятайте, ви самі несете відповідальність за свою шкіру.

Перейдемо до продукту

Легкий тонік Lirene Aqua Bubbles — комфортний демакіяж, очищення, зволоження, свіжість.

Переваги продукту

• Містить натуральні компоненти.
  • Підходить для всіх типів шкіри.
  • Надає приємного освіжального аромату.

Засіб не тестували на тваринах.

Як діє?

Продукт має збалансовану формулу для ефективного усунення декоративної косметики, забруднень, надлишків себуму. Морська вода дарує сяйливий здоровий вигляд. Гіалуронова кислота у 4 формах забезпечує тривале зволоження і підтримання водного балансу. Натрій і мідь — електроліти, що допомагають відновити природний баланс шкіри.

Б’юті-поради

Зволожувальний гель для вмивання Lirene Aqua Bubbles доповнить етап очищення. Продукти цієї серії наповнюють шкіру вологою, поживними речовинами, енергією і сяянням.

Моє враження від використання ⚡️

Тонік візуально приємно виглядає, має зручну баночку та легко виглядає кількість потрібного продукту. Має приємний свіжий запах, не жирний, не залишає відчуття липкості чи стягнутості. Зволожує шкіру та додатково очищає те, що не змогла міцелярна вода. Не викликав висипать, сухості. Але якщо не вичекати потрібний час після використання а почати наносити інші засоби, то може виникнути почервоніння шкіри.

Загалом, чудово виконує свої функції, я використовую його щоденно і задоволена дією. Варто також зазначити, що він досить бюджетний, це плюс. В тандемі з усім іншим моїм доглядом робить шкіру більш сяючою та гарнішою. ❤️

Дякую за увагу 💋

30 листопада, 2024
AsyaFox
30 листопада, 2024