Свідома клієнтка

Тонік з соком алое Lirene Power Of Plants Aloes Tonic

Тонік з соком алое Lirene Power Of Plants Aloes Tonic

Я хотіла бути рішучою (сміливою, сильною та організованою), я знала за чим йшла в магазин — зубна нитка. З правого боку в мене краще розвинений боковий зір, ніж з лівого, силою цих обставин та розміщення полиць мені в око впали товари ТМ Lirene зі знижкою 50%, таким чином тонік зволожувальний для обличчя Lirene Power Of Plants Aloes Tonic коштував мені 89,50 гривень.

Склад тоніка збігається зі вказаним на MAKEUP, для зручності наведу:

Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate 20, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Citronellol.

В тоніку є гліцерин та гіалуронат натрію, котрі відповідають за зволоження, алантоїн допомагає шкірі мікровідлущуватись, глюконолактон це хороша лагідна PHA кислота, яка зволожує, гасить запалення та теж сприяє відлущенню (тут її зовсім трішечки) і сік алое вера. Користуватись тоніком можна 9 місяців після відкриття і як для тоніка це не мало. Знизу на пляшці вказаний кінцевий термін придатності.

Тонік без спирту, барвників, але з ароматизаторами. Запах легкий, свіжий та унісекс, тому якщо ваша друга половина чинить супротив догляду, можете спробувати збризнути його цим тоніком. Запах не лишається на шкірі. Тонік прозорий, хіба трішечки мутний, флакон 200 мл з розпилювачем та кришечкою.

Виробник обіцяє, що тонік зволожує, знімає подразнення та регенерує.

Кому підійде цей легкий тонік? Тим, в кого немає особливих побажань до тоніка, поціновувачам натуральної косметики та любителям соку алое, до яких відношусь я. Якщо хочеться зволоження на максималках, інший тонік від Lirene буде більш зволожувальним, а саме зволожувальний тонік для обличчя Lirene Aqua Bubbles Hyaluronic Acid 4D Moisturizing Tonic.

Я набризкую тонік в долоню та розношу по обличчю, оскільки не хочу, щоб ароматизатори потрапляли на шкіру повік. Тонік легко розподіляється, він не стягує шкіру та не потребує нагального закриття кремом, з ним шкіра має натуральний вигляд, вона гладка на дотик та зволожена. В мене була тривала перерва у використанні тоніків, тому що раніше вони відчувались як щось зайве, робили шкіру більш жирною і з тоніком та кремом "плив" макіяж, з цим тоніком такого немає, він гарно вписався в догляд і доповнив його, наче саме його мені й не вистачало. Якби ще він не мав типового мас-маркет ароматизатору, було б ідеально.

Покупка виявилась цілком вдала і, якщо теорія про те, що людині властиво раціоналізувати свої емоційні вчинки, то пояснити її логічно я можу так — етап тонізації допомагає легше розподіляти та заощаджувати крем.