Missmili

CHI Keratin Reconstructing Shampoo

Загалом, бренд CHI я люблю і поважаю — їхні засоби чудово працюють з фарбованим, освітленим та пошкодженим волоссям.

Сьогодні ж поговоримо про їхній кератиновий шампунь, який призначений для сухого та пошкодженого волосся.

Що по складу?

Корисні компоненти:

Олія жожоба — живить волосся, додає блиску та зменшує сухість.

Екстракт ріжкового дерева, шовк, кератин — відновлювальні інгредієнти, які зміцнюють структуру волосся.

Пантенол — провітамін В5, зволожує волосся та шкіру голови, зміцнює й додає об’єму.

Компоненти для очищення:

Sodium C14-16 Olefin Sulfonate — потужний очищувальний агент, який може бути досить агресивним для чутливої шкіри голови.

Cocamidopropyl Betaine — м’який ПАР, що пом’якшує дію агресивних очищувачів і зменшує подразнення.

Disodium Laureth Sulfosuccinate — м’який ПАР для делікатного очищення.

Шампунь представлений у стильній пузатій пляшечці об’ємом 355 мл. Текстура — дуже густа, з перламутровим блиском. Аромат неймовірно приємний, схожий на цитрусовий лимонад.

• Шампунь відмінно піниться вже з першого разу.

• Завдяки концентрованій формулі, на одне миття потрібно зовсім небагато засобу.

• Піна густа і пухка, промиває волосся до скрипу.

• Після миття волосся відчувається дуже чистим і навіть “скрипучим”, ніби після шампуню для глибокого очищення.

• Це не засіб для щоденного використання, оскільки він може пересушувати довжину.

• Для мого жирного типу шкіри голови таке очищення те що треба — волосся залишається свіжим навіть наступного дня після миття.

Мій висновок:

Шампунь підходить для жирної шкіри голови, адже з ним волосся чисте і залишається свіжим довше. Проте використовувати його на щоденній основі категорично не раджу, бо це може призвести до пересушення довжини. Ідеально підходить для періодичного використання або як засіб для глибокого очищення.

23 листопада, 2024
Missmili
23 листопада, 2024