Ніколи цього не п овторюйте!
Вітаю. Ось моя добірка безглуздих і дивних бюті-порад як із юнацьких років - із модних тоді журналів, так і вже сучасних - із соцмереж. Отже:
Зубна паста від прищів: не пам'ятаю, звідки дізналась про цей "лайфхак", але, звісно ж, випробовувала його на собі. Наносила ввечері точково зубну пасту на прищі з надією, що вранці вони зникнуть. Як результат - ще більше прищів, подразнена шкіра, лущення і свербіння. Не пробуйте ніколи.
Мед із аспірином і лимонним соком: (порада із просторів інтернету)знову ж таки маска, з допомогою якої обіцяли зменшення запалень на обличчі і висвітлення. Результат - алергія і сухість. Не хочете бігати по дерматологах - ні в якому разі не повторюйте.
Клей ПВА для видалення чорних цяток: нанести на Т-зону, почекати, поки висохне, зняти плівку. Результату ніякого, окрім почервоніння(добре, що не гірше, хоча б без алергії того разу). Не повторюйте в домашніх умовах (в не домашніх теж).
Перекис водню для відбілювання зубів: спробувала єдиний раз. Результат відбілювання не помітний, зате подразнені ясна і чутливість зубів гарантовано. Урок засвоєно: за відбіленням до спеціаліста.
Дитяча присипка замість сухого шампуню: дивна порада, яка якийсь період "гуляла" по соцмережах. Деякі подруги-блондинки казали, що їм помічне. Моє ж темне волосся стало сивим, неприємним на дотик. Прийшлось мити голову(треба було відразу так робити).
Господарське мило для миття волосся: існував міф, що це дуже корисно і натурально, волосся менш жирнітиме. Після цього експерименту чуть не постриглась налисо, адже розчесати волосся було ще тим випробуванням. Допомогли маски для волосся(не за народними рецептами).Ніколи такого не робіть. Взагалі викиньте те господарське мило, в кого є).Бо ще бачила "лайфхаки" вмиватися господарським милом. Боронь Боже!
Ну із того, що ще пригадую, з супер-пупер бюті порад і мого студентства - за відсутності лаку для волосся використовувати цукрову воду. Пригадується, зачіску таки трохи фіксувало, але волосся виглядало тьмяно, липло і потрапляти під дощ було небажано. Не рекомендую)
Зараз в силу свого досвіду(і може якогось трохи більшого розуму:) всякі народні методи, дивні і божевільні поради блогерів і різних "експертів" не використовую. А що з мого списку "експериментів" пробували ви – поділіться!
Коментарі (0)