Tatyana1104

Eveline Cosmetics Depilation Ультраніжний депіляторний крем 9в1

Привіт всім.

Як ви зрозуміли, сьогодні річ буде йти про депіляцію, а саме область бікіні, хоча читала що дівчата використовують крем і для зони пахв та обличчя, відверто кажучи, не пробувала не можу нічого сказати.

Сам депіляторний крем йде в картонній коробочці, всередині є шпательок з підписом марки, ним дуже комфортно знімати зі шкіри крем з непотрібним волоссям.

Взагалі перепробувала багато кремів інших марок, а також кремів від Eveline Cosmetics і жоден не давав такого результату, який був після використання саме цього крему, користуюся ним уже близько року, тому можу сказати що зі своєю задачею справляється на ура ...

Крем призначений для чутливої, схильної до алергічних реакцій шкіри та саме ці два фактори спонукали мене його вибрати....

Його склад від виробника: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Thioglycolic Acid, Calcium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Butylene Glycol, Glycerin Larrea Divaricata Extract, Lecithin, Hydrolyzed Silk Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum, Carnitine, Ubiquinone, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Citronellol, Hydroxycitronellal, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional.

Що нам обіцяє виробник:

- ніжно та ефективно видаляє небажаний волосяний покрив

- максимально заспокоює шкіру під час депіляції

- можна використовувати для видалення волосся на обличчі

- містить коензими молодості Q10 + R

- містить екстракт алое вера та протеїни шовку

- збагачений антиоксидантами

- розгладжує, зволожує, освіжає.

З усього перерахованого можу сміливо сказати, що крем дійсно ефективно видаляє небажане волосся, при цьому не подразнює ніжну шкіру в області бікіні. Використовую як по інструкції на суху шкіру, невеликим тонким шаром, правда витримую його 10-15 хвилин, щоб так уже напевно і не прийшлось повторно робити всю процедуру, потім знімаю шпателем та промиваю звичайною теплою водою.

УВАГА!!! Використовувати мило, чи інші мильні засоби виробник не рекомендує, і я теж, адже на своїй практиці можу запевнити що навіть дитячим мило може викликати реакції, так був і у мене такий досвід, проігнорувала інструкцію, та вирішила змити все за допомогою дитячого мила, у висновку, тиждень не могла ходити на пляж (на той період було літо), отож дотримуйтесь інструкції й все буде ок.

Для мене кремчик хороший тому буду користуватись й надалі...

Вам дякую за увагу, всього найкращого....))))

23 листопада, 2024
Tatyana1104
23 листопада, 2024