𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Найкраща тонуюча маска, яка не тільки нейтралізує жовтизну, а й шикарно доглядає за волоссям.

Найкраща тонуюча маска, яка не тільки нейтралізує жовтизну, а й шикарно доглядає за волоссям.

Волосся я мелірую вже багато років і для нейтралізації небажаної жовтизни завжди використовувала тонуючі шампуні. Саме їм я надавала перевагу, бо інші засоби (маски і бальзами, ті що пробувала) не дуже вражали ефектом. Працювали вони дуже слабо.

Перукар мені радила взагалі відмовитися від тонуючих шампунів і перейти на маски, мовляв вони дуже сушать і зараз моєму волоссю потрібно більше догляду. Ну, не знаю... Шампунь від Matrix я брала уже не вперше і він доволі бережно відносився до волосся в порівнянні з іншими і при цьому гарно тонував. Але все ж таки вирішила прислухатися до майстра і замовила собі маску, яку вона доречі мені і порадила.

Так у мене опинилася маска для арктичних відтінків блонд Mirella Arctic Your Blondesty Hair Mask.

Раніше я вже була знайома з доглядом для волосся від Mirella. Це професійний італійський бренд і усі засоби, що я пробувала мені дуже сподобалися. Нещодавно я придбала незмивний засіб цієї марки і я від нього в захваті.

Повернемося до маски

Я обрала в об'ємі 1 л, бо так значно вигідніше. Ще маска продається в об'ємі по 230 мл.

Пластиковий флакон оснащений зручною помпою дозатором. Качає він гарно, не треба робити безліч натисків.

Маска в міру густа, синьо-фіолетового кольору. Текстура кремова, приємна.

Аромат салонний, дуже класний. Якийсь час зберігається на волоссі.

У складі є багато корисних речовин: протеїни шовку, коензим Q10, цераміди NG, поживні олії і яблучну кислоту.

Для більш м'якого ефекту виробник рекомендує тримати маску 3-5 хв, і для інтенсивнішого - хвилин 15-20.

Використовувати треба в рукавичках.

Маска з легкістю розподіляється по волоссю, гарно обволікає пасма.

Вперше я вирішала витримати мінімальний час. Це зайняло приблизно 5-6 хвилин.

Змивається вона легко, вже в процесі відчувається наскільки вона чудово розплутує і пом'якшує. А надалі суттєво полегшує розчісування.

Ефект і мої враження

От чесно - це Вау! Я настільки вражена цією маскою, що у мене виникає лише одне питання - чому я не спробувала її раніше?

Маска ефективно нейтралізує жовтизну, надаючи волоссю більш холодний попелястий відтінок, а також круто доглядає за волоссям. Бачу таке вперше від тонуючих засобів.

Нижче на фото результат До і Після

Маска не обтяжує, майже ідеально розгладжує і дисциплінує посічені кінчики, які стають слухняними і не стирчать. Волосся набуває гладкості, шовковистості і еластичності. Воно пружне, розсипчате і приємне на дотик. Пігмент лягає рівномірно, без плям. Є зволоження і наповнення. От ефект наче після салону.

Навіть 5-7 хвилин виявилося достатньо, щоб гарно затонувати волосся, тому більше вважаю мені і не треба.

Ну що тут добити.... Дівчата, білявки, від щирого серця рекомендую її спробувати, якщо ви у пошуках ефективного тонуючого засобу з якісним доглядом. Для мене це знахідка, справжній скарб. Маска вартує своїх грошей однозначно.

Дякую за увагу

23 листопада, 2024
23 листопада, 2024