Ідеальний подарунок для чоловіків знайдено
Подарунковий новорічний набір для чоловіків Barbers Orange & Amber 🎁
Раніше чоловікам у родині складно було підібрати подарунок. Однак ця проблема вирішилася з відкриттям для мене бренду професійної чоловічої косметики Barbers.
Я уже дарувала їх крем для гоління і лосьйон із заспокійливим ефектом, тож впевнена у якості. Цього разу вирішила потішити близького новорічним подарунковим набором.
Коробка була щільно запакована у плівку. Всередині очікував брендований стильний мішечок, який ще потім можна використовувати із задоволенням.
Відкривати і милуватися наповненням - ось це все, що залишається робити з цим набором.
Всередині мішечка зволожуючий лосьйон після гоління і зволожуючий крем дл гоління.
Аромат неймовірний відчувається уже через пакування!)
Крем середньої щільності, тягучий, має насичену формулу, тому доволі економний і 100 мл засобу вистачає надовго, оскільки достатньо горошини.
Аромат свіжий цитрусовий. Дуже приємний!
На шкірі відчувається дуже приємно, залишаючи аромат після процедури, що тягнеться смачним шлейфом. Як висновок шкіра гладка, м’яка, зволожена і неймовірно ароматна.
Лосьйон у наборі представлений у великому об‘ємі 250 мл зі зручним дозатором-спреєм. Мені подобається як дрібно він розпорошуує засіб. Відразу відчутний освіжаючий ефект і легке зволоження, схоже на звичну для всіх тонізацію.
Шкіру не пересушує, а заспокоює. Аромат ще насиченіший, ніж у кремі.
Як на мене, це ідеальна двійка для чоловіків у подарунок, ще й у такому стильному пакуванні. Приємно, що такі якісні й естетичні набори створює вітчизняний виробник ❤️
Зараз на нього, до речі, крутезна акція!)
Коментарі (0)