Еко-дезодорант і нюанси його використання
💯 Безпечний формат, який має «але». Ділюсь своїм досвідом використання у декілька місяців.
Такого формату дезодорантів я точно ще не бачила! 😲
Неймовірна новинка від Weleda - ♻️картонне пакування (ні краплі пластику) та веганський склад без солей алюмінію, спирту і соди.
Захист може бути комфортним і не подразнювати шкіру!
Та які є нюанси?
Особливості формату
〰️ це твердий формат, він достатньо сухий, може трішки кришитись при нанесенні. Тому важливо наносити на завжди гладко виголену шкіру
〰️ виробник обіцяє 24 години захисту, але по факту це 5-6 годин
〰️ дезодорант не блокує виділення поту, лише запах
〰️ треба звикнути до формату, адже пакування не має пластикових елементів і щоб скористатись, треба натиснути на дно, а щоб сховати дезодорант - просто постукати ним по пласкій поверхні (відео вище)
〰️ а ще, дезодорант незручно брати з собою, бо кришка після відкриття ніяк не фіксується
〰️ білі сліди дійсно можуть залишитися на чорному одязі, якщо доторкнутись ним після нанесення, але цей слід легко видалити водичкою!
У мене середнє потовиділення, в цілому, я задоволена форматом, але він підійде, скоріше, для спокійного ритму життя, точно не для спорту і не на спекотну погоду чи в стресову ситуацію!
Такі дезодоранти потрібно обов’язково використовувати, бо шкоди здоровʼю вони не наносять! Я просто чергую його зі стандартними антиперспирантом з алюмінієм (за потреби).
Аромати під настрій
Я спробувала 3 аромати (цитрус-бергамот, евкаліпт-мʼята і сенситів) під будь-який настрій ☺️
Перший солоденький і приємний; другий - свіжий, користувалась влітку; третій варіант без вираженого аромату.
Коментарі (0)