ks.nia

Секрет краси кореянок

Секрет краси кореянок
Секрет краси кореянок
Секрет краси кореянок

Колаген є незамінним білком для краси та здоров’я нашого тіла. Оскільки молекула білка занадто велика, щоб вільно проникати в шкіру, колаген найкраще засвоюється в їстівному вигляді.

Особливості Ringer Jelly DR.SF23 від Skin Factory:

🌟 Червоний женьшень покращує функції нервової системи;

🌟 L-аргінін відповідає за синтез білків і протеїну;

🌟Низкомолекулярний риб’ячий колаген надає шкірі пружності та пришвидшує відновлення пошкоджених тканин;

🌟 Гель алое вера стимулює очищення печінки;

🌟 Еластин покращує якість усіх сполучних тканин організму;

🌟 Концентрат манго є відмінним антиоксидантом;

🌟 Концентрат ананасу містить велику кількість вітаміну С;

🌟 Зміцнює імунітет та покращує самопочуття;

Склад:

Концентрат граната – потужний антиоксидант, який захищає шкіру від ушкоджень, спричинених вільними радикалами, і підтримує молодість шкіри.

Риб’ячий колаген – для підтримки пружності та еластичності шкіри.

Вітамін С – стимулює синтез колагену, підтримує здоров'я шкіри та імунної системи.

Фруктолігосахариди – пребіотики, які підтримують здорову мікрофлору кишечника, що, у свою чергу, може позитивно вплинути на стан шкіри.

Гіалуронова кислота – забезпечує інтенсивне зволоження, робить шкіру більш гладкою та пружною.

Еластин – покращує еластичність шкіри і зменшує зморшки.

Порошок гібіскусу – володіє антиоксидантними властивостями, допомагає зберегти молодість шкіри та має заспокійливий ефект.

Аромат граната – природний аромат, який додає продукту приємний смак і запах.

Екстракт центелли азіатської – відомий за своїми заспокійливими та відновлюючими властивостями, допомагає загоювати ранки та покращує колір шкіри.

Секрет краси кореянок
Секрет краси кореянок
Секрет краси кореянок

Часто зустрічаються відео, що одним з секретів краси кореянок є їстівне колагенове желе. До цього я вже тестила колагенове желе (https://club.makeup.com.ua/post/53504/), але це виявилося зовсім іншим. По-перше, його структура більш щільна, а смак приємний з яскраво вираженим женьшенем – солодке, але не надто. Як на мене, гарна річ для перекусів. Я пропила 1 курс, тобто 14 днів (стільки пакетиків в упаковці). Один стік містить 20 грамів желе. Стік має зручну перфорацію, тому його легко відкривати і зручно брати з собою. Звичайно, за два тижні чуда не сталося, але самопочуття покращилося, додалося більше енергії, шкіра стала гладшою, а тон шкіри рівномірнішим.

Я гадаю, що такий формат є досить зручним, і, можливо, при регулярному використанні результати будуть ще більш помітні. Це відмінний спосіб підтримувати себе зсередини, наповнювати енергією і покращувати зовнішній стан.