Mila__Mi

Шкода, що ми не познайомилися раніше ...

Шкода, що ми не познайомилися раніше ...
Шкода, що ми не познайомилися раніше ...

Данний гель для вмивання (як і два інших) це новинки нашого українського бренду Tink.

Раніше я вже була знайома з засобам для вмивання від бренду і це була пінка:
https://club.makeup.com.ua/post/15456/
яку я повторювала декілька разів.

Коли вийшли ці новинки я звичайно не могла пройти повз 👀 (а тим паче, що в мене вже закінчується едина вмивашка, а я раніше вам писала, що люблю комбінувати два різних засоба для вмивання). Тож, протестувавши її ~ два тижні, переважно у ранковій рутині, ділюся з вами своїми враженнями ⬇️

М'яка, але щільна туба. Мінімалістичне оформлення, прям так свіжо виглядає, якраз таки і асоціюється з чистотою (в данному випадку чистоти обличчя💦), можливо через блакитні вставки 🤔

На зворотній стороні є вся необхідна інформація про засіб: опис, обіцянки виробника, склад, застосування та інше.

Кокамідопропил бетаїн - м'який ПАР на основі кокосової олії (піноутворювач).
Динатрію лауретсульфосукцинат - піноутворювач м'якіший, аніж сульфатні очищувачі.
Глюкоцід кокосу - м'який очищувач/піноутворювач на основі кокосової/пальмової/кукурудзяної олії.
Сорбітол - зволожувач.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Гідролізований колаген - сприяє зволоженню та регенерації шкіри, відшкодовує втрату амінокислот та надає візуальний ліфтинг ефект.
Пантенол (провітамін В5) - зволожує, загоює та розгладжує шкіру.
Алантоїн - зволожує, пом'якшує, регенерує, стимулює процес загоєння шкіри; попереджає закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів.
Гіалуронат натрію - зволожує, тонізує, регенерує та підтримує тонус шкіри.
Пропіленгліколь - допомагає активним інгредієнтам проникати в шкіру.
Гідролізована касторова олія - заспокоює, пом'якшує та зволожує.
Лінолеова кислота (віт. F) - відіграє важливу роль у забезпеченні бар'єрної функцію шкіри; забезпечує вологістю, зміцнює та захищає шкірний бар'єр; захищає від ультрафіолетових променів.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, запобігає окисленню ліпідів, захищає шкіру від забруднень навколишнього середовища.
Ретиніл пальмітат (віт. А/або його більш стабільна форма) - пом'якшує шкіру та підвищує її еластичність, активізує процес відновлення клітин та розгладжує дрібні зморшки.
Соєва олія - відновлює епідермальний бар'єр, зволожує та утримує вологу у шкірі, регенерує.
Молочна кислота - регенерує, оновлює та відлущує відмерлі клітини, зволожує шкіру та нормалізує процес відновлення клітин епідермісу; покращує колір обличчя, зволожує та підвищує пружність шкіри.

Склад гарний для бюджетного сігменту. І більшість цих компонентів можна зустріти в зволожувальному тоніку (звичайно окрім очищуючих), який я описувала раніше:
https://club.makeup.com.ua/post/33121/
бо обидва цих засоби спрямовані на зволоження та відновлення шкірного бар'єру.

Кришка формату фліп-топ, добре відкривається (я відкриваю пальцями) та щільно закривається і не проливається, якщо брати в дорогу 👌🏻

Дозатор доволі вузенький, але гель витікає з нього в достатній кількості.

Аромат гіалуронки з нотою кисленьких екзотичних фруктів та порошкового колагену. Аромат насправді свіжий і на шкірі після використання не залишається.

Колір прозорий.

Консистенція гелева, середньої густоти.

При контакті з водою гель доволі швидко утворює м'яку, пінку, але не надто рясну (я думаю, що це завдяки очищувачам на основі кокосової олії).

Гелем користувалася переважно в ранковій рутині для більш легкого та м'якого очищення шкіри обличчя від скопиченого за ніч зайвого себуму.

Ефект після використання:
Як я вже писала вище, пінка ну дуже м'яка, така лагідна до шкіри. Отже, вона добре очищує, я би навіть сказала дуже делікатно, це власне і обіцяє виробник.

Шкіра стає м'якою, по відчуттям більш пружною (але не очікуйте від вмивалки ліфтинг ефекту 😀) та зволоженою та я ось прям відчуваю як з ним відновлюється pH, бо шкіра стала менше сохнути і лущитися (фото після вмивання залишаю в галереї).

Ось на днях я робила ранкову рутину, вмилася гелем і тут мені подзвонив кур'єр, я навіть не встигла тонізувати шкіру, треба було забирати посилку (бо вони не можуть почекати ті 2 хвилини 🙄). Отже побігла забирати і коли повернулася, то навіть не одразу згадала, що забула нанести тонік та інший догляд, бо що? Бо моя шкіра не відчувала тієї сухості і стягнутості як це було з багатьма іншими засобами.

Напочатку туба була дуже об'ємна 😁 і ось покористувавшись гелем два тижні, переважно у ранковій рутині, бачу як вона зменшилася.

Хоча, поки я не використала 1/3 баночки, тож розхід як мене середній. Думаю на місяці 3 точно вистачить, можливо навіть і на 4 місяці, подивимося.

Мені дійсно прикро, що цей гель не вийшов раніше, коли взимку моя шкіра прямо таки страждала від сухості 🙁

Але я рада, що тепер в мене є гарна, бюджетна вмивалка, яка м'яко очищує та не порушує мій pH.

Раджу спробувати цей гель для вмивання, якщо у вас суха/схильна до сухості шкіра 💦

Дякую всім за увагу 💗