Пензлик для пудри Dini d-9151
Пухнастик для макіяжу
Пудра - це незамінний помічник сучасної жінки, без якого не може вважатися закінченим жоден макіяж. Проте досягти бажаного результату неможливо без спеціального інструмента для її рів номірного нанесення. На початку року я змінила більшість своїх пензликів. І сьогодні хочу поділитися відгуком на пензлик для пудри від бренду Dini.
Раніше цим брендом я не користувалася, вибір зробила досить спонтанно, мені сподобались відгуки на сайті, тож покупка була зроблена.
Нажаль до цього часу пакування в мене не збереглося. Але пензлик був запакований в плотний силіконовий чохол і додатково на пензлику була сіточка-брашгард, яка захищає ворс від скуйовджування при транспортуванні, а також потрібна для сушки пензлика.
Пензлик з міцною ручкою, добре збалансований, зручно лежить в руці і дозволяє майстерно контролювати нанесення пудри. Ворс синтетичний, закріплений у ферулі якісно, не хитається, не лізе, набитий щільно, має шовковисту та м'яку текстуру. Також мені подобається дизайн з використанням градієнту.
У роботі вона без проблемна, добре набирає навіть щільно спресовані текстури та наносить їх м'якою вуаллю. Не сиплеться, гарно розтушовує.
Відмивається без зусиль, незважаючи на світлий відтінок ворсу. Сушу пензлик вертикально, обов'язково в сіточці-брашгард. Чудово підходить для пудри або рум'ян. Я задово лена своєю покупкою і навіть придбала ще декілька пензликів від цього бренду.
Коментарі (0)