Oli Seagull

O’BAYS Matte Liquid Lipstick

O’BAYS Matte Liquid Lipstick

Після минулого тестування матових помад Lamel я зі страхом підходила до цього 😅
Але все виявилось не так погано.

Помади мають гарне матове упакування. Приємно і оку і руці.

Пензлик маленький і тоненький, для моїх маленьких губ мабуть ідеальний. Самою тонкою частиною можна навіть спробувати промалювати рівний контур. Але в мене руки трохи крюкі)

Текстура кремова, легко наноситься, але з часом підсушується до матового фінішу.

Після нанесення висихає доволі довго і це мінус, бо якщо випадково зімкнути губи раніше, то є шанс що буде "дірка" і треба знову дофарбовувати і знову чекати. Тут треба отой слиновідсмоктувач, як у стоматологів )))

Після повного висихання вона ніде не відбивається і тримається аж до самого прийому жирної їжі. І тут треба бути обережним особливо з червоною, бо легко можна розмазати. І ще, саме червона в мене трохи липка.

01 - світло - рожевий. Не всім підійде. Може виглядати занадто блідо на середніх та темних типах шкіри. Сподобався мені найменше.
02- класичний червоний. Вічна класика, яка підійде до будь-якого образу.
03 - теплий нюд з персиковим підтоном. Як і багатьом дівчатам, став для мене найвдалішим.

Приємним здивуванням для мене стало, що O’BAYS Matte Liquid Lipstick не стягує губи.

Але все ж таки трошки підсушує, тому їх треба добре підготувати і зволожити перед нанесенням.

Змивається добре засобами з вмістом олій. Гідрофільна, жирний бальзам. В мене спеціальна штучка для змивання стійких помад, але по факту це просто дуже жирний бальзамчик. Нанесла і через хвилину одним махом зтерла вологою серветкою.

Для поціновувачів матових помад O’BAYS Matte Liquid Lipstick стане не поганим варіантом за помірну ціну.