Аніта

Hillary Serenoa Vitamin РР Hair Loss Control

Я фарбую волосся вже багато років, а всім відомо, що фарбоване волосся, найкапризніше у догляді, найламкіше. Останнім часом мене почало турбувати випадіння волосся, я стала помічати на гребінці все більше втрачених волосинок. Як ми всі знаємо норма випадіння може коливатися від 50 до 100 волосинок в день. Але не хочеться запускати цю проблему, бо волосся в мене і так не дуже густе і навіть норма для мене це забагато. Тому для профілактики та покращення стану волосся я використовую спеціальні засоби. Сьогодні хочу розповісти вам про новий засіб на моїй косметичній полиці - маска проти випадання волосся від Hillary. Для мене це новий засіб по догляду за волоссям, користуюся я ним два тижні, але вже бачу результат, тому хочу поділитися ним з вами.

Всім нам вже знайоме стильне та фірмове пакування бренду у білому кольорі,його не з чим не сплутаєш. Виглядає флакончик дорого та елегантно. Є зручний дозатор.
Працює чудово, можно дозувати масочку.

Окремо хочу виділити аромат. Він фантастичний, масочка з приємними солодкуватими нотами в поєднанні з нотами цитрусу. Одне задоволення, хочеться її постійно нюхати. А коли використовуєш масочку вся кімната наповнюється цим ароматом. На волоссі теж залишається легка віддушка, яка нагадує про себе деякий час.

Консистенція маски дуже приємна, текстура однорідна, кремова, ніжна та м'яка. Маска не дуже густа, але при цьому добре тримає форму не розтікається. При нанесенні на волосся досить швидко поглинаються, вона немов тає.

Активні компоненти

1. Нікотинова кислота (вона ж Ніацинамід, вітамін РР, вітамін В) впливає на судини шкіри голови, розширюючи їх, покращуючи кровообіг
2. Ефірна олія апельсину робить волосся доглянутим, повертаючи йому еластичність, гладкість та здоровий блиск.
3. Екстракт сереноа подовжує життєвий цикл волосся, зменшуючи його випадіння
4. Екстракт чебрецю усуває лущення, стимулює волосяні фолікули та нормалізує роботу сальних залоз, роблячи волосся блискучим і об'ємним.
5. Сереноа зменшує кількість DHT, що потрапляє до волосяних фолікулів, тим самим зменшуючи ризик випадіння волосся.

Наношу я масочку на корені і трошки на довжину волосся. Тримаю хвилин 15, а потім змиваю теплою водою. Волосся після використання дуже гладке, воно не склеєне між собою, живе та блискуче.
Після двох тижнів використання волосся стало міцніше, менш ламке. Почало менше випадати, це добре видно на гребінці, волосинок стало набагато меньше, що не може не радувати. Мені сподобалося те, що навіть за такий короткий час можна побачити вже якийсь ефект. Авжеж для більшого оздоровлення та боротьби з проблемою випадіння волосся потрібно більше часу, але мені так хотілося поділитися з вами цим результатом. Отже, дівчата, хто так же як і я бореться з надмірним випадінням волосся, я рекомендую додати до свого догляду цю масочку. І головне - після перших гарних результатів не зупиняйтеся, користуйтеся цією масочкою хоча б місяця три.

Результати використання маски

25 листопада, 2024
Аніта
25 листопада, 2024