З нею прийняття ванни ще приємніший та ароматніший
Дитяча піна для ванни «Sweet Berry» від Tins Kids 🍓
Ця пінка сподобається усім: як дітям, так і дорослим! Найголовніше - її склад безпечний. А великого об‘єму 500 мл вистачить надовго.
Яскравий дизайн точно зацікавить маленьких принцес, адже на баночці з продуктом етикетка із зображенням милого рожевого монстрика, який у піні бавиться з качечкою 🦆
Кришечка закривається щільно, але для цього треба прикласти зусиль.
Дозволена для використання навіть для найменших - уже з 3 років.
У своєму складі містить гідролізовані молочні протеїни, котрі будуть зволожувати і робити шкіру гладкою, а також алантоін, що відомий своєю заспокійливою дією.
Піна схожа на звичайний гель, абсолютно прозорий.
А аромат! Я не можу не зазначити, як він мене вразив. Він дуже ніжний, не надто яскравий і зовсім не хімічний. Це точно не той різкий запах, який зазвичай зустрічається в багатьох пінках, які у мене були раніше. Тут і кислинка ягід, і легка солодкавість - врівноважений на всі 💯
Коли я вперше спробувала цей засіб, була приємно здивована тим, наскільки легко утворюється пінка. Однієї невеликої порції гелю достатньо - і вода буквально покривається легким пухнастим шаром. Піна дійсно густа, щільна, пишна і, що дуже важливо, - вона не зникає за кілька хвилин після того, як я її додаю у воду. Замість цього утворюється ціла ванна піни, яка тримається високо і зберігає свою текстуру протягом усього часу. Це ідеальний момент для того, щоб повністю розслабитися і відключитися від усіх турбот. Наче маленький спа-світ у себе вдома у ванній кімнаті.
Для дітей це місце стане особилво приємним для ігор для «розвивашок».
Після 10-15 хвилин такої ванни я змиваю піну зі шкіри. Відчуття приємні, бо шкіра дійсно м‘яка, злегка зволожена, немає відчуття сухості чи стягнутості.
Тому я впевнена у її безпечності.
А ще більше сподобалася з ароматом жуйки!) Про неї теж розповім 🫧
Коментарі (0)