Кузя Ю-а

Висвітлювальні пади для обличчя | Mr.SCRUBBER Glow Vitamin C Pads

Висвітлювальні пади для обличчя |  Mr.SCRUBBER Glow Vitamin C Pads

Пади зі стабільним вітаміном С від Mr.SCRUBBER м'яко відлущують, вирівнюють тон шкіри та додають сяйва. Завдяки антиоксидантним властивостям, вони зменшують пігментацію, усувають тьмяність і сприяють природному оновленню шкіри.

Результат:

• Однорідний тон і сяйво
  • Зменшення пігментних плям
  • Зволоження та гладкість шкіри

Розмір падів - величезний! І це круто, адже 1 падом можна закрити один ритуал. Але це ще не все...

Доречі, він дуже ніжний до шкіри. Не викликає подразнень чи алергії. Аромат майже відсутній.

Одразу додам найголовніше - шкіра стала рівномірна по кольору та ніби більш здоровіша. Це за півтора тижня щоденного використання.

Висвітлювальні пади для обличчя |  Mr.SCRUBBER Glow Vitamin C Pads

Окрім зручного класичного пакування та великого розміру падів є і ще декілька цікавинок, таких як декілька можливих способів використання!

Способи використання:

• Як пади: Ніжно протріть шкіру за масажними лініями. Підходять для щоденного очищення.
  • Як патчі: Розтягніть пади, нанесіть на шкіру під очима на 3-5 хвилин, зніміть у напрямку від носа до вилиць, а залишки сироватки розподіліть ніжними рухами.
  • Як маску: Нанесіть пади на все обличчя на 3-5 хвилин, зніміть і вмасажуйте залишки сироватки.

Я не раз признавалась, я обожнюю смарт догляд!

Якщо робити замовлення від 500 грн, тепер можна зібрати коллекцію каченяток ))

Мені попався Чілі – цей малюк-скрабері буде нагадувати мені щоразу, як я його бачитиму, що спокій і відпочинок просто необхідні у моєму життєвому ритмі.

А моя рутина тепер ідеальна) Адже завдяки цьому засобу, патчо/падо/масці від Mr.SCRUBBER в мене тепер купа вільного місця в ванній, адже 3в1 реально рулить. Також, засіб реально працює! І я маю класного помічника на раноково/вечірні ритуали 💖

26 листопада, 2024
Кузя Ю-а
26 листопада, 2024