#crazybeautyhacksmakeupclub
Ніколи більше
Усі із нас колись випробовували на собі б'юті лайфхаки із інтернету і добре, якщо вони видавалися хай і не дієвими, але безпечними, а деякі були і такими, що могли нашкодити.
Звісно, я також багато разів велася на різні багатообіцяючі поради, але ж на помилках вчимося і більше не повторюємо.
✓ Проблемну шкіру ні в якому разі не можна "лікувати" наносячи агресивні спиртові засоби, які тільки погіршують ситуацію. Було якось використовувала різні настоянки (календули і т.д). Пізніше зробила висновок, що так робити не треба.
✓ Один час дуже популярною маніпуляцією було протирання обличчя кубиками льоду. А можна було ще заварити відвар із цілющих трав (ромашки, чи ще із чогось). Але цей метод досить сумнівний і навіть шкідливий, бо може викликати купу небажаних наслідків.
✓ Маски-плівки від чорних точок на основі активованого вугілля і желатину теж не оминули мене. Робила декілька разів, на тому й все.
✓ Дуже дуже давно вичитала рецепт, що з домашніх яєць можна робити маски для волосся і обличчя. На щастя на волосся я тоді не наносила, а от на обличчя - було. І це жах. Після застигання шкіру так стягнуло, що виникли дуже неприємні відчуття, та і змити таку маску будо вкрай складно. Більше з яйцями я нічого на собі не робила.
✓ Якось за порадою із інтернету робила глиняну маску для волосся, яка б мала гарно очистити шкіру і подовжити свіжість, але в результаті отримала тільки паклю на голові і пересушене волосся. Більше ні-ні.
✓ Популярні перцеві і гірчічні маски для росту волосся теж були. Ох, як же пекли! Чого тільки не зробиш...
✓ Відбілювати зуби підручними засобами - авжеж і таке було. У хід шли активоване вугілля, сода і перекис водню. На щастя робила по разу і вчасно зупинилася.
✓ Саморобні скраби з грубим абразивом для обличчя - теж не найкращий, а навіть шкідливі, бо травмування шкіри забезпечене.
✓ Збільшення губ вакуумною банкою - було і таке. На якийсь час це дійсно працювало, але разом з цим навколо губ були червоні полоски від банки, а ще у мене на слизовій утворилася темна синя плямка, яка не проходить роками.
Ой, взагалі багато було експериментів, всього не перерахувати. Головне - не нашкодити собі, бо за такими хибними лайфхаками не завжди можна отримати бажаний ефект, а в більшості випадків навіть нашкодити.
Коментарі (0)