K_Filonenko

Shelly Professional Care Hand and Nail Cream (mini)

Це 3 продукт від бренду Shelly.
Крем справді кращий, ніж я очікувала. Він легкий. І основна його перевага, за версією *мене*, що він швидко поглинається і після контакту з водою немає відчуття слизьких рук. Я дуже часто контактую з водою, навіть тоді коли не планую (бо пролите какао/сік/фарба саме себе не витре). Тому шкіра рук завжди потребує додаткового зволоження. Якби я могла сказати щось собі перед тим, як його купити, я б сказала: " Бери більше!!"

Але цей крем не підійде для дуже сухих рук, адже він зволожуючий, а не живильний. Він для мене ідеальний денний варіант, або легкий варіант на теплу пору! Якщо наносити його як вечірній догляд для рук, то його недостатньо, ососбливо в осінньо-зимовий період.

Упаковка: крем має зручну тубу з щільною крищечкою. Об'єм 45 мл. зручно брати з собою.

Аромат: Крем має ніжний квітковий аромат півонії. Досить швидко зникає, що для мене плюс)

Консистенція: Крем має ніжну, легку текстуру, яка швидко поглинається шкірою та зручно розподіляється.

Чому варто обрати цей крем?
* Комплексний догляд: Крем містить унікальну комбінацію активних компонентів, які працюють синергетично:
- Колаген: Зволожує шкіру, заспокоює подразнення, утворює захисний бар'єр від втрати вологи.
- Еластин: Сприяє регенерації клітин, підвищує еластичність шкіри, запобігає появі зморшок.
- Екстракт півонії: Живить нігтьову пластину, зміцнює нігті, робить їх більш міцними та здоровими.
* Глибоке зволоження: Крем забезпечує зволоження шкіри, запобігаючи її сухості та лущенню.
* Швидке всмоктування: Легкі текстури крему дозволяють йому швидко вбиратися, не залишаючи жирних слідів.
* Ніжна шкіра та міцні нігті: Регулярне використання крему допомагає зробити шкіру рук м'якою та гладкою, а нігті – міцними та блискучими.
* Захист від зовнішніх впливів: Крем створює на шкірі захисний бар'єр, який оберігає її від шкідливого впливу навколишнього середовища.
* Натуральний склад: Крем містить натуральні компоненти, які дбайливо доглядають за шкірою рук.
* Ефективність: Дає швидкий та помітний результат з першого використання.
* Доступна ціна: Висока якість продукту поєднується з доступною ціною.

Спосіб застосування
Нанести невелику кількість крему на чисту шкіру рук і нігтів, легкими масажними рухами розподілити до повного всмоктування. Рекомендується використовувати крем 2-3 рази на день. Можна робити масаж з використанням крему.

Він поєднує в собі найкращі властивості натуральних компонентів, забезпечуючи комплексний догляд за шкірою рук і нігтів.

Особливості Professional Care Hand and Nail Cream бренда Shelly:

- має легку консистенцію, яка швидко вбирається, не залишаючи липких і жирних слідів, а лише легкий квітковий аромат;
- містить у складі колаген, еластин і екстракт півонії;
- допомагає відновити пошкоджену кутикулу;
- усуває почервоніння і сухість, знімає подразнення і створює захисний шар;
- покращує регенерацію клітин;
- екстракт півонії сприяє зростанню міцних і здорових нігтів;
- може використовуватися для масажу рук.

Рекомендую для нормальної шкіри (для сухої буде мало зволоження)! Цей крем чудовий варіант догляду за руками, наношу його декілька разів на день і задоволена результатом. Розхід не дуже економний, але ціна досить доступна. Хочу спробувати ще інші креми цього виробника, щоб знайти для себе варінт кращого живлення для вечірніх ритуалів.

Відгук про ремувер: https://club.makeup.com.ua/post/52203/
Відгук про олійку для кутикули: https://club.makeup.com.ua/post/52554/

25 листопада, 2024
K_Filonenko
25 листопада, 2024