Дитячи й засіб для купання 3 в 1 "Gummy Bears" Tink Kids
Якщо не знаєте з якої баночки розпочати знайомство з брендом Tink Kids обирайте засіб 3 в 1...
Це засіб який поєднує в собі основні позиції представлених продуктів бренду:
- шампунь
- гель для душу
- піна для ванни
Тому обравши один такий універсальний і практичний мультипродукт ви зрозумієте його дію і надалі зможете обрати бажані засоби для наступних знайомств.
Про засіб для купання 3 в 1
Він має м’яку формулу, яка не подразнює шкіру моєї доньки, шкіра не реагує негативно, немає сухості чи подразнень після використання. Добре очищає. Аромат "желейних ведмедиків" приємний, не занадто різкий, дитині дуже сподобався. Дизайн етикетки яскравий, увагу доньки привертають чудернацькі веселі монстрики, деяким пляшечкам вона навіть імена дала, так купання стає веселішим.
Пару слів про склад (суб'єктивний погляд звичайного користувача) в ньому використані м’які миючі речовини, зволожуючі компоненти (гліцерин, пантенол, алое вера), а також мінімальна кількість ароматизаторів і консервантів (Sodium Benzoate - нетоксичний консервант, який запобігає розвитку мікроорганізмів, безпечний у малих дозах).
Використання
Як шампунь засіб працює прекрасно, добре промиває, гарно піниться. Волосся блискуче та м'яке. Не викликає сухості.
Функцію гелю для душу також виконує чудово, невелика кількість засобу добре спінюється мочалкою, гарно очищає шкіру.
А якщо у вас буде час щоб неспішно прийняти ванну - піна, підніме настрій вашій дитині та дасть змогу побавитись. У доньки пінні ванни - це завжди політ фантазії та чудовий настрій перед сном.
Щоб набрати ванну з піною я відкриваю на повну кран і під сильний струмінь води додаю даний засіб в достатній кількості. Від бурхливого потоку піна починає самостійно створюватись. Я можу додатково руками трохи допомогти цьому процесу, якщо маю бажання. В результаті виходить стійка, ароматна, білосніжна піна, яка тримається близько 20-30 хв.
Одна баночка, а стільки в ній корисних функцій та забави для дітей.
Коментарі (0)