Парфумовані креми для рук, які стали фаворитами. Аромати звели з розуму
Joko Blend Hand Cream: Spice Vetiver, Oud Rosewood та Vanilla Blossom
Спочатку я потішилася пакуванню, але як же приємно я була здивована спробувавши кожен з цих кремчиків.
Ці новинки представлені у картонному продовгуватому пакуванні з стрічкою, тому виглядає це як святкова коробочка, яку хочеться повісити на ялиночку чи прикріпити до основного подарунку.
Так, цей крем може стати «компліментом» для колег, подарунком чи його частиною для близьких ❤️ І впевнена, що кожен зможе обрати аромат, який найбільше припаде до душі.
Кожен крем представлений в об‘ємі 30 мл. Як на мене, ідеально, можна буде не хвилюватися, що не встигнете використати. До того ж термін придатності цілих 12 місяців.
Туби виглядають стильно, вони металеві. Мають гвинтову чорну кришечку, яка щільно закривається.
Мініатюрний кремчик, який зручно залишати у будь-якій сумочці, щоб використовувати за потреби.
Текстура у кремів однакова: НЕ жирний, НЕ липкий. Він дуже легкий за відчуттями при нанесенні, проте має ПОТУЖНУ зволожуючу дію. Її мені вистачає навіть взимку, а це уже показник!)
Аромат на моїй шкірі тримаєть ще 2-3 години.
Далі розповім про особливості кожного крему і його аромат.
💚 SPICY VETIVER
Це свіжо-пряний аромат. Нагадує яскраві промінчики сонця у прохолодний ранок.
Кисленький бергамот, гострий імбир ідеально врівноважується зеленим чаєм і трояндою. Надзвичайно гармонійний аромат, який не дратує, а надає відчуття спокою.
Серед усіх трьох саме цей аромат починає стихати швидше. А от зволоження вистачає дуже надовго!
💗 VANILLA BLOSSOM
Оу…а це мій фаворит!
Смачні кокосові праліне, вершково-полуничний коктейль, приправлені амброю. Смачний, їстівний, солодкий гурманський аромат, який не набридає.
З усіх мені здається найгучнішим, заполоняє простір навколо рук, тягнеться наче шлейфом.
💜 OUD ROSEWOOD
Ще один чудовий пряний аромат, однак уже не свіжо-пряний, а зігріваючий.
У ньому найяскравіше відчувається уд і троянда, а пряність досягається завдяки насиченим пачулі.
Цей аромат асоціюється з вечором біля каміну у теплому родинному колі, зі сміхом і відчуттями наближення свят.
Крем для рук - завжди гарний варіант для подарунку. А от новинка від Joni Blend у незвичному стильному пакуванні, з потужним зволожуючим ефектом і ароматами стійких нішевих парфумів - БЕЗПРОГРАШНИЙ варіант 🎁
Сподіваюся ви теж зможете знайти свого фаворита серед ароматів, як зробила це я 🥰
Коментарі (0)