Nastina

#crazybeautyhacksmakeupclub Топ-3 сумнівних б'юті -лайфхака, які мені видалося перевіряти.

#crazybeautyhacksmakeupclub Топ-3 сумнівних б'юті -лайфхака, які мені видалося перевіряти.

Усім привіт! Зараз, в добу, коли доступ до інтернету має майже кожен, отримати пораду по приготуванню їжі, догляду за садом або створенню макіяжу дуже легко. І саме через величезну кількість різноманітної інформації, ми частенько губимося і перевіряємо абсолютно неробочі лайфхаки.

Подібна історія точно траплялася у кожної і кожного. Сьогодні розповім про свої топ-3 невдалих б'юті-лайфхаки.

1. зубна паста у боротьбі з чорними точками! Буквально минулої зими побачила вертикальне відео в якому на підборіддя нанесли зубну пасту, потримали 5-10 хвилин і шкіра стала чистою, ніби заблґреною. Я думаю, що вона дійсно була заблюреною😁, а лайфхак нічого крім пересушеної ділянки шкіри не приносить.

2. Рідше мити голову, щоб не так швидко жирнилося волосся: у лайфаці йшла мова про повернення до "дитячого" розкладу миття голови: раз на тиждень і ми ніби перевчимо наші сальні залози. Мені ця порада не підійшла, бо я можу максимум 3-4 дні після миття виходити, далі це вже зовсім погано😢

3. Жмих з ранкової кави як скраб для тіла. Ним ми маємо в душі проскрабувати шкіру рук та тіла і отримаємо гладку шкіру.

Все так і було, але кава жовтить шкіру і ванну! Якщо робити це як я, 2-3 рази на тиждень, ви побачите, що вся ванна в жовтому нальоті, який треба докласти зусиль, щоб відтерти.

На цьому в принципі, вся моя історія з кавовими скарбами підійшла до кінця.

Ну ось і все, звісно, якщо добре позгадувати, можна знайти у недрах пам'яті ще досить велику кількість неробочих порад для краси. Але із найяскравіших, розказала про три.

26 листопада, 2024
Nastina
26 листопада, 2024