Yuriivna

Тандем сироваток для догляду|Hillary Cosmetics

Тандем сироваток для догляду|Hillary Cosmetics

До душі мені прийшовся цей бренд HILLARY,тому продовжую знайомитися з іншими засобами та продовжую писати про них.Цей набір обрала для себе,щоб шкіра отримувала максимальне зволоження,тому обрала гіалуронову сироватку та сироватку навколо очей.

Почну з гіалуронової сироватки.Вже почалися холодні дні і минула сироватка,яка також була спрямована на зволоження, вмить закінчилася.Моя шкіра хоч і схильна до жирності,але щоки та підборіддя просто пересушені,тому зволоження особисто для мене у великому пріоритеті.Звісно,хочется щоб зволоження було тривале,наприклад перед макіяжем я завжди намагаюсь добре зволожити шкіру,адже знаю від цього багато чого залежить.

Сироватка має картоне пакування,а також прозору наклейку,щоб 100% закріпити верхню частину так,щоб засіб анітрохи не пролився і за це великий плюс.Закривається пляшечка міцно,є скляна піпетка,загалом усі сироватки які я мала,у наявності мали приблизно такі ж піпетки,відмінність була тільки у довжині або у тому,як саме засіб набирався.Ситуації бувають різні,тому для мене важливо,щоб піпетка була зручною та набирала достатню кількість сироватки.

Сама сироватка прозора,має густішу текстуру,аніж вода.Обожнюю сироватки за їх легкість та швидкість поглинання шкірою. Я думаю,що не відкрию нічого абсолютно нового,адже гіалуронова кислота є класичною базою і моя шкіра її дуже любить.

Переваги гіалуронової кислоти:

- утримує вологу у шкірі

- заповнює мікротріщини в шкірі та зменшує появу дрібних зморшок, роблячи шкіру більш гладкою та пружною

- гіалуронова кислота має заспокійливу дію на шкіру

-при регулярному використанні,робить шкіру підтягнутою та еластичною

Склад містить такі інгредієнти:

Aloe Juice – має заспокійливі та зволожувальні властивості

Sodium Hyaluronate – форма гіалуронової кислоти, зволожує та підтримує еластичність шкіри

Chamomilla Extract – має заспокійливі та протизапальні властивості

Amorphophallus Konjac Extract – є зволожувальним компонентом

Glycerin – зволожувач

Cananga Flower Oil – володіє заспокійливими властивостями.

Citrus Peel Oil – має антисептичні властивості.

Склад засобу дуже багатий та перелік інгридієнтів немалий.

Що я отримую від сироватки?

Це сама головна база-зволоження,а таким чином,я знаю,що тональна основа лягає більш рівномірно,а не сухими частинами,на підборідді та щоках не буде сухості та шелушіння.Насправді,зволоження шкіри не та потреба,яку потрібно виконувати нерегулярно або відноситись до неї скептично,або не досить відповідально.Наразі,зволоження це базова потреба шкіри,без якої я точно бачу різницю,адже раніше у моєму догляді були "помилки",я не так акцентувала на цьому критерію - увагу,а дарма.

Сироватку я наношу обов'язково зранку та можу увечері,чудово контактує з іншими засобами,навіть від інших виробників,взагалі вона є безпроблемною у плані поєднанні з іншими моїми засобами.

Для мене самим головним є те,щоб сироватка під очі,не викликала печіння або алергічних реакцій,інакше мені доведеться просто не користуватись цим продуктом.

Другим головним фактором для мене є,як і в кожному засобі це результат та щоб не залишала липкість,особливо в такій делікатній зоні. Сироватка має 10 мл об'єму,я наношу її в основному зранку,за одне нанесення використовую лише невелику кількість засобу та дуже обережними та легкими рухами розподіляю сироватку.В жодному разі,не тру під очима та уникаю різких та швидких рухів.Так,як ця зона є неймовірно ніжною,пам'ятаю про це.

Rosa Damascena – має заспокійливі, зволожувальні та ароматерапевтичні властивості

Glycerin – зволожувач, що утримує вологу в шкірі, запобігаючи її висиханню

Inulin – пребіотик, який підтримує здорову мікрофлору шкіри, зволожує та покращує її еластичність

Olive Fruit Oil – багата на антиоксиданти, має живильні та зволожувальні властивості

Squalane – зволожувач, що допомагає зберігати вологу, заспокоює шкіру і робить її м'якою

Punica Granatum – потужний антиоксидант, який захищає шкіру від старіння і пошкоджень

Tocopherol – антиоксидант, який захищає шкіру від вільних радикалів та попереджає старіння

Склад також дуже багатий на натуральні сладники.Тут містяться екстракти рослин,різновиди масел а також є пептиди.

Після нанесення,сироватка розподіляється,потім поглинається.Я наносила сироватку зранку,адже хочется бути свіжою та візуально покращити стан шкіри під очима,адже маю мішки від недосипу.Після сироватки не відчувається липкості або відчуття того,щоб сироватка якось стягнула шкіру або інше,я можу сміливо приступити до щоденного макіяжу.Однозначно,зона під очима виглядає більш свіжою та погляд не такий вже невиспаний.Поки роблю макіяж та снідаю,проходить деякий час і вже перед виходом з дому і бачу різницю.Проте, не на перший раз,повинен пройти час,тому я і тестую доглядові засоби не пару днів,адже хочется побачити результат не мінімальний.А розкрити усі "таланти" засобу можна лише з часом.Я взагалі маю дуже чутливу зону під очима,але не скажу,що я алергік,проте мені сироватка підійшла і не викликала печіння або почервоння.Взагалі,засоби під очі знайти не легко,я вже писала про це,тому якщо все ж таки, такі засоби опиняються у мене,то вважаю що це велике везіння.Загалом цей набір є гарним базовим доглядом як за шкірою обличчя,так і за такою чутливою зоною,як зона-під очима.Адже,від ефективного зволоження багато чого залежить, а тип паче що склад засобів містить такоє інші складники,які спрямовані на вирішення популярних проблем.Тому особисто я оцінила засоби,вони мають багатий склад та результат.

26 листопада, 2024
Yuriivna
26 листопада, 2024