lyuba_belllaaa

Мій Топ зубних паст: батл Marvis Curaprox та Le Bon

Маю зараз 3 пасти у використанні

- Marvis Classic Strong Mint (Італія)

- Le Bon Tropical Crush (Франція)

- Curaprox Enzycal 1450 (Швейцарія)

Le Bon придбала спробувати, лише через значну знижку. Курапрокс і Марвіс маю завжди. Подивимось?

Упаковка:

- Marvis Classic Strong Mint - красива, і видавлюється до кінця. Але оця кришечка, яку постійно треба прикручувати - бісить. В результаті часто забуваю про неї або недокручую і паста сохне

3⭐️з 5

- Le Bon Tropical Crush - упаковка мяка пластикова, але якась надто туга - і паста з неї виходить дуже складно( Підозрюю, що використати її до кінця буде проблематично

3⭐️з 5

- Curaprox Enzycal. Моя ідеаліті - гарно видавлюється і кришка досить велика, щоб зручно накрутитись на тюбик

5⭐️з 5

Текстура:

- Marvis Classic Strong Mint - ідеальна, трішки абразивна, гарно милиться, легко виполоскується

5⭐️з 5

- Le Bon Tropical Crush - текстура якогось густого мила. Дуже дивна, милка на дотик -мало піниться і важко вичавлюється

3⭐️з 5

- Curaprox Enzycal - знову мій переможець, трішки піниться, немає абразивності і дуже легко виполоскується.

5⭐️з 5

Смак:

- Marvis Classic Strong Mint (Італія) - класичний м'ятний смак занадто сильний для мене. Склад каже, що це досягається завдяки високому вмісту ефірної олії м’яти перцевої - але коли ясна чутливі я просто уникаю цієї пасти.

4⭐️з 5

- Le Bon Tropical Crush - неймовірний легко мятний-цитрусовий смак. Найприродніший зі всіх що пробувала, ароматизатори Марвісу після неї як туалетне каченя 😆

5⭐️з 5 (поставила б 10 з 5!)

- Curaprox Enzycal 1450 - немає жодного смаку і аромату (окрім свіжості пасти)

4⭐️з 5 - бо насправді після яскравої страви вона не очистить подих, як слід.

Склад:

Marvis Classic Strong Mint

Плюси:

• Сильне відчуття свіжості (завдяки тій перцевій м'яті)
  • Ефективно видаляє наліт завдяки абразиву (гідратований діоксид кремнію)

Мінуси:

• Може бути надто інтенсивною для чутливих зубів і ясен.
  • Високий вміст ароматизаторів, які не завжди підходять людям із алергією.
  • Немає додаткових ферментів або інноваційних інгредієнтів.

Le Bon Tropical Crush

Плюси:

• Натуральний склад, немає SLS
  • Відсутність агресивних піноутворювачів, тому підходить для чутливих ясен
  • Незвичайний тропічний смак — ніжні натуральні ароматизатори

Мінуси:

• Відсутність вираженого «охолоджуючого» ефекту
  • Менш доступна по ціні, найдороджча у підбірці
  • Може бути менш ефективною у видаленні сильного нальоту через низькоабразивну формулу.

Curaprox Enzycal 1450

Плюси:

• Підходить для чутливих зубів і ясен
  • Містить фторид натрію (1450 ppm — максимальна ефективна концентрація)
  • Ферменти покращують природний захист порожнини рота
  • Відсутність піноутворювачів знижує ризик подразнення.

Мінуси:

• Нейтральний смак може здатися незвичним для тих, хто любить яскраво виражені аромати
  • Менш «приємний» у використанні для тих, хто звик до м’ятного охолодження.

Отже, яку обрати?

💚Marvis Classic Strong Mint: Ідеальна для любителів сильного м’ятного ефекту, але може бути занадто агресивною для чутливих зубів.

💛Le Bon Tropical Crush: Чудовий вибір для поціновувачів натурального складу та незвичних смаків. Однак може бути менш ефективною для боротьби з нальотом.

💙 Curaprox Enzycal 1450: Оптимальна для чутливих зубів і тих, хто цінує дбайливий підхід до захисту порожнини рота. Але відчуття свіжості буде менш вираженим.

Зверху донизу:

Le Bon

Marvis

Curaprox

Щодо мене, то без знижки 50% Le Bon більше не куплю, Марвіс використовую після того як балую себе оселедцем з цибулею 🤣 а от курапрокс - моя любов на вічно. Купую кілька упаковок коли є знижки і дуже раджу спробувати людям з чутливою ротовою порожниною. Жодна з цих паст не викликає нудоти після використання, яке часто мала після пасти Colgate (це робота агресивних SLS).

Які пасти ваші улюблені? І чи любите ароматизовані?

26 листопада, 2024
lyuba_belllaaa
26 листопада, 2024