Never again: не кажи, що не робила цього #crazybeautyhacksmakeupclub
Поради з інтернету випередили саме поради моєї бабусі, в дитинстві вона була замість гугла 😄
Звісно ж в бунтуючому підліковому віці, коли я вважала, що знаю краще, саме інтернет був моїм джерелом здобутку інформації.
Найліпші (НІ) лайфхаки для твоєї краси:
1. Для блиску волосся слід мити його білком з яець та молоком. Адже це природній вітамінний білок та кальций. Хто ж тоді думав про те, що зовнішньо ці елементи не засвоюються
2. Щоб позбути обличчя жирного блиску, потрібно використовувати скраби із соди, для глубокого очищення.
3. Спиртові розчини календули гарно справляються із зняттям запалення. А те, що вони пересушують шкіру та позбавляють її природнього захисного барьеру нікого не хвилювало.
4. Якщо зірка голлівуду каже, що ментолова зубна паста, допомагає прибрати прищі з обличчя - це точно правда.
5. Касторова олія допоможе відростити довгі вії та шикарні брови. А вилікувати ячмінь після неї допоможе мило, треба гарно промазати повіко 😅
6. Хочеш позбутися чорних цяток? Вуголь та желатін тобі в цьому допоможуть - просто змішай та нанеси на обличчя до повного висихання. Чорні цятки знімуться разом із шкірою.
7. Зняти набряки під очима можна за допомогою ложок, пролежавших ніч в морозильнику. Як вилікувати ячмінь після обмороження ми вже знаємо з пункту 5 😄
Якщо ти все це пережила, крихітко, то точно знаєш, що наразі необхідно твоєму тілу та шкірі.
Коментарі (0)