alena.rosee

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

Я з таким здивування читала дописи дівчат , як справжній б'юті - трилер , і із здивуванням розуміла що багато такого я не пробувала ... і питання, а чому?! 🤣

Я людина що любить якісь дивні цікавинки , але чогось пунктиків все ж назбиралось небагато 🤭

Авжеж десь на форумах писали що це крутo , а блогери нахвалювали такі поради 😁

• Дешеві чорні маски - на хвилі популярності і я таке собі купляла , по запаху то спирт та пва клей, потїм ця маска відривала не тільки чорні цятки , а і волосся та верхній шар шкіри 🫢
  • все обличчя протирала спиртом чи чимось дуже спиртовим , використовувала ядрені умивалки (якраз тоді з'явились оті корейські шо вимивають до скрипу). Я не відмовилась від спиртових тоніків , але обираю якісні та користуюсь з розумом , ну і вони не такі спиртові все ж таки 🤭
  • мила волосся в оцеті , причому брала не тільки харчовий наш стандартний , а більш вишукані 😁яблучний наприклад)))) ефект мінімальний , Аросат максимальний ))) потім у Ів роше з'явився продукт до називається Малиновий Оцет і ото я стала ним користуватись )))
  • Не знаю як хто , а я заклеївала колись нігті супер клеєм той що роз'їдає все , коли не було часу переробити нігті (не гель), а хотілось бути ще з манікюром , а один нігтик десь заціпився))))
  • наносила собі на очі гліттер та пігменти не розраховані для очей , це краще не повторювати , але тоді не було достатньо коштів на високоякісні пігменти , а треба було собі робити сценічний макіяж )))
  • варила вдома пасту для шугарингу, краще купити , бо це така морока виваріювати цей цукор до потрібної консистенції 🫢

Желатин , яйця , лимони не пробувала 🤭

Такі треш - б'юті - історії , таке я не повторюю і вам не рекомендую 🤓

26 листопада, 2024
alena.rosee
26 листопада, 2024