MELONI | Відновлювальний безсульфатний шампунь Hair Balance
Відновлення з Meloni: ідеальна формула краси та здоров’я волосся
Чи можливо відновити пошкоджене волосся без дорогих процедур у салоні? Мій досвід з безсульфатним шампунем від Meloni довів, що це реально! Розповім вам про шампунь, який став улюбленцем у догляді за волоссям.
Доречі, він представлений у двох форматах – компактному 250 мл, і більш економному 450 мл. Шампунь підходить для всіх типів волосся, особливо пошкодженого та слабкого, адже він не містить шкідливих SLS/SLES.
Отже:
ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: засіб є у двох обʼємах: 450 мл. та 250 мл.
Бренд: Meloni
Вік: 18+
Призначення: відновлення, зволоження, зміцнення, очищення
Тип: для всіх типів волосся
Класифікація: натуральна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД:
Aqua, Coco Glucoside, Sodium Coco Sulfate, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Trimethylsilalamodimethicone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Hydrolyzed Keratin, Citric Acid, Panthenol, Parfum, Peg-150 Polyglyceryl-2 Tristearate, Lauerth-3, Dipropylene Glycol, Xanthan Gum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Jasminum Officinale Flower Extract, Iris Germanica Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Linalool.
Формула шампуню Meloni – це справжній коктейль корисностей:
Провітамін В5 – живить, зволожує волосся та захищає його від пересихання.
Гідролізат кератину – заповнює пошкодження в структурі волосся, повертаючи йому гладкість і блиск.
Екстракти шавлії, алтеї, зеленого чаю та жасмину – заспокоюють шкіру голови, зменшують подразнення, надають волоссю еластичність і свіжий вигляд.
Натуральний склад гарантує дбайливий догляд навіть для чутливої шкіри голови.
ПАКУВАННЯ
Пакування дуже миле та мінімалістичне. Пластиковий флакон виглядає лаконічно: білий корпус зі сріблястим акцентом. Дизайн із легким натяком на натуральність та сучасність ідеально вписується у концепцію бренду.
На етикетці присутня повна інформація про засіб та виробника.
ОРГАНОЛЕПТИКА
Шампунь має легкий, ненав’язливий аромат – ніжне поєднання трав’янистих і квіткових ноток.
Текстура середньої густини, злегка гелева, що легко розподіляється по волоссю. Піноутворення помірне, як і має бути у безсульфатних засобів.
ЗАСТОСУВАННЯ
Спочатку може трохи насторожити відсутність дуже рясної піни, адже шампунь без сульфатів. Однак, за умови ретельного змочування волосся, продукт добре піниться і прекрасно очищує волосся. Для максимального ефекту рекомендую наносити його двічі: перший раз – для очищення від забруднень, другий – для глибшого проникнення активних компонентів.
Змивається швидко, не залишаючи тяжкості.
МОЇ ВРАЖЕНН Я
Після першого ж використання я помітила зміни: волосся стало м’яким, з’явився легкий природний блиск. При регулярному застосуванні (протягом 3 тижнів) шампунь прекрасно вплинув на стан мого волосся. Воно стало більш слухняним, кінчики перестали сіктися, а шкіра голови менше жирниться.
Зменшилась ламкість, волосся пружне та приємне на дотик😍
Окремий плюс - це класний аромат - ніжний та ненавʼязливий.
Цей шампунь - чудовий вибір для тих, хто шукає натуральний догляд, який не тільки очищує, але й відновлює волосся.
Рекомендую спробувати, особливо якщо ви, як і я, боретеся з наслідками термоукладань чи фарбування!
Коментарі (0)